zaterdag 28 januari 2017

Ikea geurkaars omtalad.


Ik ben echt gek op geurkaarsen of in het algemeen kaarsen zelf. Kaarsen geven een gezellige sfeer en stiekem toch wel dat extra beetje warmte. Laatst liep ik in de ikea en kwam ik de omtalad geur kaars tegen, het plaatje op de kaars, de prijs en de licht ruikende geur die ik op dat moment er van rook spraken mij al aan en een stemmetje in mijn hoofd zij probeer ze gewoon uit.


De kaars heeft 20 branduren en is verpakt in een glazen houder, wanneer de kaars opgebrand is en je hem goed uitspoelt heb je gelijk een nieuw mooi theelichtjes houder erbij.


De kaars heeft een mooi roze/paarze kleur en wanneer je het plastic van de kaarsen af haalt komt er gelijk een zoete geur te voorschijn. Wanneer de kaars brand komt de geur goed te voorschijn maar niet zo sterk als ik had verwacht/gehoopt had. Ik houd ervan als brandende kaarsen net zo goed ruiken als dat ze ongebrand ruiken maar helaas komt dit nog niet bij alle kaarsen voor. Ondanks dat is het een heerlijke kaars met een lekkere neutrale zoete geur die zijn 20 branduren goed rond komt.

Ik zou deze kaars zeker nog een keer aanschaffen als ik zin heb in een zoete neutrale geur. Ik kocht de omtalad geurkaars voor €0.69.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten