dinsdag 6 december 2016

Shoplog; wat maakt je mooi kerstcollectie.

Sinds mijn eerste bestelling bij de webshop watmaaktjemooi was ik gelijk verkocht, toen bekend werd dat de webshop met een kerstcollectie kwam zat ik met smacht op de collectie te wachten en wanneer deze dan eindelijk online stond ben ik gelijk mijn verlanglijstje op gaan stellen en de volgende dag gaan bestellen. Ik had mezelf beloofd om niet gelijk teveel te bestellen en eerst dingen op te maken maar ondanks dat bestelde ik toch nog een heel aantal leuke items.


Op de bovenstaande foto heb je alvast een preview van een aantal items die ik kocht. Hoe ontzettend leuk ziet alles er uit?! Als extraatje bij mijn bestelling kreeg ik een scrub handschoen en een douchepuff, vooral met de douchepuff ben ik erg blij want ik was net aan vervanging toe.Als allereerste sloeg mijn hart gelijk over bij het zien van de xmas manibox, in de box zitten 6 verschillende limited editions mani bombs die alleen in deze box te verkrijgbaar zijn. Ik ben erg fan van de mani bombs en ik vind ze ontzettend fijn in gebruik, natuurlijk wou ik dan ook deze 6 limited editions mani boms proberen. Naast de 6 mani bombs zat er ook nog een handcrème in, de hele set review ik nog in een ander artikel dus ik ga er nog niet teveel over verklappen. De xmas manibox is verkrijgbaar voor €12.95, dit is de link naar de box.


Als 2de bestelde ik dit zeepje die er vooral ontzettend leuk uitziet, mede om deze reden belandde hij snel in mijn mandje. De foto is misschien nog niet heel duidelijk maar ik zal hier nog een review over schrijven met duidelijkere foto's en een duidelijkere uitleg. De ginger snap soap is verkrijgbaar voor €7.50 en dit is de link er na toe.


Hoe schattig ziet deze sneeuwpop eruit? De sneeuwpop is werkelijk een scrub voor je huid die je onder de douche of in bad kunt gebruiken. De sneeuwpop ruikt fris met een zoet tintje en ik kan niet wachten om deze te gaan proberen. Frosty the snowman is verkrijgbaar voor €8.50 en dit is de link er na toe.


Mede door de geurbeschrijving alleen al kwam dit product al snel in mijn mandje terecht. De naam van het product is pink fairy en het is een bubblebar op een stokje, de geur is geïnspireerd op de geur snow fairy van lush en deze geur wou ik altijd al proberen en dit leek mij dan het perfecte moment ervoor. De pink fairy heeft in ieder geval al een ontzettend leuk uiterlijk en ik kan niet wachten om hem een keer in een bad te gebruiken. De pink fairy bubble pop is verkrijgbaar voor €6.50 en dit is de link er na toe.


Ook bestelde ik nog 2 solid donut scrubs, een is uit de kerstcollectie met de geur snowcake dit is de witte variant, de andere is een limited edition variant in de geur karma. De vorm van de scrub lijkt mij erg fijn in gebruik en beide geuren spraken mij onwijs aan waardoor ik ze niet kon laten " liggen". Beide solid donut scrubs zijn verkrijgbaar voor €4.50, dit is de link naar de snowcake scrub en dit is de link naar de karma scrub.


Dit is denk ik nu al een van mijn favoriete producten uit de kerstcollectie en ik hoop ook echt oprecht dat deze jelly in het vaste assortiment komt. Ik ga nog niet teveel over de jelly verklappen want ik ga hierover nog een review schrijven maar ik kan je in ieder geval al wel vertellen dat de jelly zo lekker ruikt dat ik er het liefst een hele voorraad van zou willen inslaan. De twilight dust shower jelly is verkrijgbaar voor €4.95 en dit is de link er na toe.


Als laatste bestelde ik nog een lipscrub in de geur/smaak toffeelicious, ik was hier helaas vergeten een foto van te maken maar op de foto zit hij in het witte doosje met de leuke rode rendieren erop. Er komt nog een review van online dus je krijgt de lipscrub sowieso nog te zien. De lipscrub is verkrijgbaar voor €4.50 en dit is de link er na toe.

Ik ben echt onwijs blij met mijn geshopte spullen en het liefst zou ik er gelijk een bestelling achterna plaatsen maar mijn portomonnee zegt dat ik hier toch nog even mee moet wachten. De webshop waar ik het bestelde is watmaaktjemooi en ik raad je zeker aan om even een kijkje te nemen op de webshop.


Liefs, Mariska. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten