vrijdag 2 december 2016

Shoplog; action.

Kennen jullie dat ook, naar de action gaan ook al heb je niks nodig maar alsnog met een volle tas thuiskomen? Ik ging gisteren even naar de action en ik zag weer een paar hele leuke dingetjes en ik dacht dat het wel leuk was om deze aan jullie te laten zien!


Op bovenstaande foto zie je alvast een preview van een aantal geshopte items!


Als allereerste viel mijn oog op deze roze powerbank, ik vind een powerbank altijd handig in gebruik en gemakkelijk om even snel ergens mee na toe te nemen. De powerbanks van de action vind ik altijd erg prettig en vooral deze sprak mij aan omdat hij een groot mAh vermogen heeft en een quick charge functie heeft. Ik kocht de powerbank voor €12.95.


Voor vandaag had ik ook een powerbank bij omdat ik nooit wil dat ik zonder lege telefoon kom te zitten, en inderdaad op het moment dat ik bij de action aan kwam was mijn telefoon leeg en was het huidige kabeltje die ik bij had kapot, snel een nieuwe aangeschaft zodat ik gelijk mijn telefoon kon opladen. Ik kocht de micro usb kabel voor €1.49.


Op de site van de action kun je altijd de 100 nieuwste artikelen bekijken en zelf vind ik dit altijd erg leuk om te doen. Tussen de artikelen zag ik al deze duo fudge van lonka in de smaken vanille met banaan en deze smaak sprak mijn vriend erg aan hierdoor nam ik deze voor hem mee. Ik kocht de duo fudge voor €1.25.

Bij de action vind ik het ook altijd leuk om even bij de drankjes te kijken, je hebt er soms hele aparte dranken die ons dan aanspreken om uit te proberen. Gisteren zag ik toevallig deze 2 blikjes van het merk ka in de smaken black grape en caribbean kola. Ik kocht de blikjes voor €0,69 per stuk.


Met het werken in de zorg komt een handcream altijd wel van pas, ik hou ook van de geur van kokos dus deze hand & nail cream leek mij wel van toepassing. Ik zal over deze cream nog een review schrijven dus ik verklap er nog niet al teveel over. Ik kocht de hand & nail cream voor €0.79.


Hoe leuk zijn deze roze gekleurde flesjes en tubetjes. Ik snuffel altijd bij de verzorgingsspullen en hierbij kwam ik eigenlijk 4 verschillende producten tegen, een handwash, douchegel, handcream en een body scrub maar daar ben ik niet zo' n fan van dus deze nam ik niet mee. Ik zal over deze 3 producten nog een review schrijven maar ik kan je alvast verklappen de geur is echt onweerstaanbaar lekker. Ik kocht de 3 producten voor €0,99 per stuk.


En last but not least dit mooie shape & blush palette, mijn eerste indruk is al onwijs goed, het palette ziet er erg mooi uit en voor de prijs nog best wel luxe. Over het palette zul je aanstaande zondag een uitgebreid review vinden! Ik kocht het palette voor €1.99.

Shop jij ook wel eens ongepland bij de action en kom je dan ook met een volle tas thuis?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten