maandag 12 december 2016

Review; wat maakt je mooi xmas manibox.

De webshop watmaaktjemooi heeft dit jaar echt een ontzettend leuke kerstcollectie met onder andere ook deze hele leuk manibox met daarin 6 limited editions mani bombs en een heerlijke hand/voetencrème. Ik laat je snel zien wat er in de box zien zodat je de box nog snel kunt bestellen voordat deze uitverkocht is. Het is namelijk een hele leuke box die leuk is om te krijgen, te geven of natuurlijk om voor jezelf te kopen.De manibox heeft een super leuk uiterlijk, het is een cadeau doos met hierin alle producten wat dus inhoud de 6 limited edition mani bombs en de santa baby silky hand/voetencrème. De box is zo al een plaatje om te zien.


De box is natuurlijk helemaal in de kerstsferen ingepakt dus natuurlijk kan het "merry christmas" gedeelte en de rode strik niet ontbreken dit doet mij ook gelijk denken aan de feestdagen en het geeft mij ook gelijk een erg feestelijk gevoel. 


Alle producten uit de box zitten goed verpakt en ter bescherming zit er ook nog zilveren siersels in de doos. Ik vind het altijd fijn als producten goed verpakt worden zodat je bijna altijd zeker weet dat de producten heel bij je aankomen. De producten zien er altijd uit als een plaatje en het zou dan sonde zijn om iets kapot thuis te krijgen.


Zoals ik al eerder vernoemde zitten er in de box 6 verschillende limited edition mani bombs met allemaal een ander uiterlijk. Over het uiterlijk is erg goed nagedacht want alle mani bombs doen we me precies denken aan de feestdagen. Denk bijvoorbeeld aan de kerstboom, de rode zuurstokjes, gingerbread of juist het nieuwe jaar. Ieder uiterlijk is identiek en is erg origineel verzonnen. 


Alle 6 de mani bombs hebben ook allemaal een aparte naam gekregen, alle namen zijn erg origineel en de naam past goed bij het uiterlijk van de mani bombs en de geur hiervan. Op alle mani bombs vind je nog apart de ingrediënten van de mani bomb. Ik heb de mani bombs nog niet uitgeprobeerd maar ze ruiken in de verpakking al heerlijk en ik kan niet wachten om ze te proberen. 


Dan zit er in de box ook nog een santa baby silky hand/voetencrème wat natuurlijk in de winterperiode altijd wel van past komt. De hand/voetencrème zit in een klein potje wat handig is om mee te nemen als je snel ergens heen moet of om gewoon in je tas te hebben zodat je nooit mis grijpt.


De hand/voetencrème is licht groen van kleur en heeft een beetje een neutrale geur, ik kan er geen specifieke geur in herkennen en de hand/voetencrème doet mij ook niet persoonlijk denken aan de feestdagen. De hand/voetencrème werkt wel heel fijn en verzorgd mijn handen/voeten goed, ik vind een handcrème in een tube wel altijd hygiënischer werken doordat je niet iedere keer opnieuw in de verpakking moet gaan maar als je je handen voor gebruik goed reinigt kan er natuurlijk niks gebeuren.

Ik ben erg blij met deze box en ik zou hem ook zeker aanraden als je nog een leuk laatste kerstcadeau voor iemand moet halen. Het is een ideaal cadeau voor iemand die graag even een me-time moment wilt en zich dan lekker wilt verwennen met een heerlijk voet/handen bad en zich erna dan wilt verzorgen met de fijne hand/voetencrème die ook in de box inbegrepen zit.

De box is te verkrijgen voor €12.95 en dit is de link er na toe, wees snel voordat de box uitverkocht is.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten