dinsdag 20 december 2016

Review; wat maakt je mooi twilight dust shower jelly.

Dit is denk ik voor mij mijn meest favoriete product uit de kerstcollectie van de webshop watmaaktjemooi namelijk de twilight dust shower jelly. De geur is al hemels en in de vorm van de jelly word het helemaal een feestje voor onder de douche.De shower jelly zit in een plastic bakje wat erg handig is om de jelly in te bewaren na het gebruik hiervan. Op de verpakking vind je natuurlijk de naam van de jelly en de ingrediƫnten die de jelly allemaal bevat.


Wanneer je de jelly nog niet gelijk wilt gebruiken als je hem binnen krijgt is de jelly goed dicht geseald waardoor je hem zo wat langer kunt bewaren. Op het eerste gezicht zien de jelly er al ontzettend leuk uit en ik kan niet wachten om de jelly uit te proberen en om natuurlijk de geur hiervan te ruiken.


De jelly komt als wijze op zijn kop in de verpakking zodat als je hem uit de verpakking haalt de jelly een mooie vorm heeft en je hem zo eventueel altijd kunt neerzetten voor of na gebruik. De jelly is roze van kleur en heeft een blauwe rond midden, de jelly zit ook boordevol mooie glitters wat natuurlijk altijd een feest is. Bij het openen van de jelly komt er al een ontzettend lekkere kruidige geur naar boven die mij gelijk al heel goed bevalt.


Als je de jelly uit de verpakking haalt heeft de jelly een mooie vorm en is de verhouding van het roze en het blauw tot een mooi stand gekomen. De jelly ziet er zo ontzettend leuk uit en blijft ook goed staan doordat de jelly van zichzelf al stevig is. 

Zelf ben ik erachter gekomen dat ik de jelly fijner in gebruik vind als ik hem in stukjes snij en dan iedere keer een stukje mee onder de douche neem dan heel de jelly. Als je iedere keer een afgesneden stukje gebruikt is dit ook zuiniger in gebruik en verspil je nooit teveel product. De jelly reinigt en verzorgd mijn huid goed wat natuurlijk een groot pluspunt is. Ik zou niet kunnen zeggen of deze jelly hetzelfde ruikt als de twilight geur van lush maar ik vind de jelly heel kruidig ruiken, het is moeilijk te omschrijven maar hij is wel ontzettend lekker. De geur is niet te sterk aanwezig waardoor je hem op ieder moment wel zou kunnen gebruiken. Naar mijn idee is het wel echt een geur waar je van moet houden en de geur moet je dan ook echt liggen.

Dit is echt mijn favoriete product uit de kerstcollectie van de webshop watmaaktjemooi en het liefst zou ik er nog een heel aantal inslaan.

Ik kocht de twilight dust shower jelly voor €4.95 en dit is de link er na toe.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten