vrijdag 16 december 2016

Review; wat maakt je mooi toffeelicious lip scrub.

Een lipscrub is een product die tegenwoordig niet meer kan missen in mijn stash en de webshop watmaaktjemooi kwam wel met een hele ontzettende lekkere variant namelijk tofeelicious met natuurlijk de heerlijke geur van toffee. De toffeelicious zit in de kerst collectie van de webshop dus wees er snel bij als je er nog een wilt bemachtigen!De lipscrub zat in dit ontzettend leuke cadeau doosje die er echt heel feestelijk uitziet, zo kun je de lipscrub eventueel gelijk cadeau geven zonder hem nog in te hoeven pakken.


De lipscrub zit in een klein glazen schaaltje wat er erg netjes uit ziet. Zelf moet ik wel eerlijk zeggen dat ik de plastic verpakkingen van de andere lip scrubs van de webshop toch net fijner en gemakkelijker in gebruik vind in verband de vorm van de verpakking.


Op de achterkant van de verpakking vind je nog de ingrediĆ«nten van de lipscrub. De ingrediĆ«nten verzorgen mijn lippen goed en ik heb hier ook geen op of aanmerkingen over.  


Bij het openen van de lipscrub komt er al een heerlijke toffee geur vrij en de mini toffee stukjes vallen me gelijk op. De kleine toffee stukjes zijn misschien maar een klein detail maar wel een erg leuk detail, het maakt het uiterlijk van de lipscrub toch net wat meer af en het geeft de lipscrub een leukere uitstraling.


De lipscrub heeft een fijne substantie en voelt precies zoals een lipscrub zou moeten voelen. De lipscrub werkt eigenlijk net zoals iedere andere lipscrub het enige pluspunt aan deze lipscrub vind ik de ontzettend lekkere geur. De lipscrub smelt bij warmte op de lippen en heeft een goed resultaat na het scrubben,  het haalt alle losse velletjes weg en het laat je lippen zacht voelen. Ik vind het persoonlijk altijd nog fijn om na het scrubben van mijn lippen ze nog even wat extra te verzorgen met een goede vochtinbrengende lippenbalsem.

Ik raad je zeker aan om even een kijkje te nemen op de webshop van watmaaktjemooi en dan vooral ook de kerstcollectie! De lipscrub is verkrijgbaar voor €4.50 en dit is de link er na toe.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten