vrijdag 30 december 2016

Review; wat maakt je mooi lipscrub: papaya.

Een lipscrub is iets wat in mijn routine bijna onmisbaar is geworden. Niet veel webshops en winkels verkopen fijne lipscrubs waardoor het een hele fijne ontdekking was dat de webshop watmaaktjemooi verschillende "smaken" lip scrub verkocht. Ze hebben een ruime keus aan assortiment en het liefst ging ik voor bubblegum maar deze was helaas al uitverkocht hierdoor koos ik voor de "smaak" papaya omdat dit mij een lekkere zoet ruikende lip scrub leek.De lipscrub zit in een plastic bakje wat makkelijk is om de lipscrub droog te bewaren. door dat de lipscrub ieders een eigen kleur heeft zijn ze door de doorzichtige verpakking gemakkelijk uit elkaar te houden. 


Op de verpakking van de lipscrub bevind zich de naam, naam van het product en natuurlijk de ingrediƫnten van de lipscrub. In de lipscrub zitten alleen maar natuurlijke ingrediƫnten waardoor je na gebruik gemakkelijk zonder problemen de overige scrub van je lippen kunt aflikken.


Bij het openen van de lipscrub trekt de substantie mij gelijk al aan. De substantie lijkt heel romig en ik kon niet wachten om de scrub gelijk uit te proberen, mijn hoop was hoog bij het product omdat ik al een erg lange tijd op zoek was naar een goede lipscrub. Bij het openen van het potje komt er gelijk een zoete aangename geur vrij die mij ook echt precies doet denken aan de geur van papaya.

 Bij het gebruik van de lipscrub heb je maar een kleine hoeveelheid nodig om je lippen goed te kunnen scrubben, de scrub is heel romig en smelt bij aanraking met warmte op de lippen waardoor het scrubben aangenamer word. Na het scrubben van je lippen zijn alle losliggende velletjes verdwenen en voelen je lippen zijdezacht aan, ik vind het zelf persoonlijk altijd nog fijn om na het scrubben nog een balsem aan te brengen maar dit zal per persoon verschillen. Ik ben erg tevreden over deze lipscrub, de geur is perfect en niet te overheersend en het heeft de perfecte werking voor je lippen wat het plaatje helemaal compleet maakt, ik zou je zeker aanraden om een keertje op de webshop watmaaktjemooi een kijkje te nemen.

De lipscrub kun je hier bestellen voor €4.50.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten