donderdag 22 december 2016

Review; ps... love to glow face mask

Primark breidt zijn beauty gedeelte steeds meer uit en komt ook steeds weer met nieuwe soorten producten. Onlangs kwam ik bij de primark waar ik het ps... love to glow face mask tegen kwam, ik werd natuurlijk enthousiast en ik wou hem graag proberen. 


Het masker zit in een nette verpakking en voor de prijs vind ik het er erg netjes uit zien. Het masker bevat 50ml en bevat onder andere argan oil en vitamine E.


De ingrediënten van het gezichtsmasker. 


Het masker zit in een glazen potje wat ik er erg mooi uit vind zien. Op de verpakking vind je nog de hoeveelheid inhoud voor het geval je het fijn vind om deze te weten wanneer je de verpakking hebt weggegooid. Het masker is grijs/bruin van kleur en heeft een erg frisse geur waar je wel echt van moet houden omdat de geur nog best sterk aanwezig is. Op het eerste gezicht lijkt het masker goed van substantie en ben ik erg nieuwsgierig naar de werking van het masker. Het masker is iniedergeval prettig verpakt waardoor meerdere keren gebruik makkelijk is. 


Het masker brengt erg fijn aan en heeft een goede substantie, het masker is niet te dun van substantie maar ook niet te dik. Ik vind het zelf altijd prettig om een masker aan te brengen met een platte foundation kwast aan te brengen maar als je deze niet bij de hand hebt gaat het aanbrengen ook gemakkelijk met de hand. 

Hoe langer het masker op zit hoe "droger" de substantie word, als het masker geheel ingedroogd is kun je deze met water eraf halen. 


Ik breng een masker altijd aan op een gereinigde huid, het masker is fijn aan te brengen en dit gaat zonder obstakels. Wanneer het masker is aangebracht voel je het masker in je huid trekken, voor sommige kan dit misschien heel ongemakkelijk voelen of teveel branden ik adviseer je om dan gelijk het masker eraf te halen het kan zijn dat je niet tegen dit gezichtsmasker kan. Het branden duurt maar heel even en trekt al snel weer weg, hierna droogt het masker beter in de huid. Als het masker helemaal ingedroogd is haal ik het met water een washandje eraf en verzorg ik mijn huid nog met een vochtinbrengende crème. Het masker maakt je huid zacht en voedt de huid licht maar doet niet echt iets voor mijn poriën wat ik dan weer erg jammer vind. Ik vind het masker fijn in gebruik maar ik zou hem niet nogmaals aanschaffen. Ik kocht het masker bij de primark voor €3.50.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten