woensdag 28 december 2016

Review; liptini lipstick 1103 glamour girl.

Ik ben echt dol op lipsticks en ik kan er echt geen genoeg van hebben, in een beautybox kreeg ik laatst een lipstick van het merk liptini, een merk waar ik nog nooit eerder van gehoord had en hierdoor natuurlijk nog net wat enthousiaster van werd. 

De lipstick die ik vandaag voor jullie ga reviewen is van het merk liptini, het is een merk waar ik nog nooit eerder van had gehoord of gelezen hierdoor was ik dus wel heel benieuwd naar deze lipstick. Er staat dat dit een special edition is maar ik kon verders nergens lezen waarom of wat voor speciale editie dit is. 
Op de zijkant van de verpakking vind je onder andere de ingrediƫnten van de lipstick en wat voor lipstick het is.


Ik review vandaag de kleur 1103 glamour girl voor jullie wat in eerste instantie lijkt op een bordeau rode kleur. 


De lisptick zit in een donker blauwe verpakking met onderop een martini glas, ik vind de verpakking best tegen vallen en had hier wel meer van verwacht. Na mijn idee ziet de verpakking er een beetje "goedkoop" uit. De lipstick is een rode/bruine kleur en valt lichter uit dan het kleur plaatje met naam zou zeggen. Wel heeft de lipstick een fijne vorm die handig is bij het lippenstiften. De lippenstift is makkelijker om te draaien en terug te draaien. 


De lipstick heeft een rood/bruine kleur en is makkelijk aan te brengen door de creamy substantie van de lipstick. Zelf loop ik niet heel warm van de kleur en heb ik liever of een enkel bruine kleur of een mooie diepe rode kleur. Wel vind ik het waard om de lipstick nog een kans te geven, ik zou de lipstick ook in gebruik nemen bij het maken van een ombre lip.

De lipstick is helaas niet te bestellen in Nederland maar wel op deze webshop van liptini zelf, de kleur kan ik op de site ook niet goed terug vinden. De lipsticks zijn verkrijgbaar voor $18 dollar.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten