zaterdag 24 december 2016

Review; kylie liquid lipsticks.

Jullie zullen ze vast wel tegen gekomen hebben op het internet, de kylie liquid lipsticks of de kylie lipkits. Ik was enorm benieuwd naar deze liquid lipsticks maar vond het eigenlijk mijn geld niet waard om er de volle mep voor te betalen vandaar dat ik even aliexpress afstruinde en er naar op zoek ging. Wat me opviel is dat veel verkopers ze al verkopen en allemaal voor een andere prijs, de liquid lipsticks stonden erop maar ook de lipkits, het is net wat je zelf fijner vind en waar jou voorkeur naar uit gaat.
Ik ben de laatste tijd niet meer zo van de lippotloden vandaar dat ik in plaats van de lipkit de liquid lipstick apart bestelde. Ik bestelde 4 verschillende kleuren en ik laat ze vandaag aan jullie zien!Als allereerst de verpakkingen, na mijn idee zien de verpakkingen er het zelfde uit als het origineel. Alle liquid lipsticks zitten in een kartonnen doosje met aan de bovenkant de naam van de liquid lipsticks. Wel zouden de verpakkingen me aanspreken als ik ze in de winkel zou zien liggen.


Dan de namen van de liquid lipsticks, op volgorde: Like, Koko K, Dolce K en Posie K.
Zelf vind ik het erg fijn dat de liquid lipsticks ieder zijn eigen naam heeft waaraan je hem kunt herkennen overigens vind ik het nog leuker als alleen een nummer.


Dan het uiterlijk van de liquid lipsticks, je kunt het een beetje vergelijken met een glazen verpakking. De verpakking is stevig en het is fijn dat je door de verpakking heen de kleur ziet, als de doosjes dan ooit kwijt raken herken je aan de liquid lipstick zelf ook al de kleur. Ook geven ze op de onderkant van de liquid lipstick nog de naam aan. 
Als je de foto goed bekijkt zie je wel een fout of iniedergeval een mislukking namenlijk nummer 2; koko K. Koko K is qua lengte net wat kleiner als de andere liquids, geen idee waarom dit is want deze zat met de 2 andere samen die wel gewoon de normale grote hebben. Desondanks erger ik me niet aan de lengte en is mijn eerste indruk van de lipsticks goed, de kleuren zien er op het eerste oog mooi uit en ze spreken mij alle 4 evenveel aan.


Like, Koko K, Dolce K en Posie K.


Like, Koko K, Dolce K en Posie K.

De eerste foto is gemaakt in daglicht en de 2de foto is gemaakt met flits. Toen ik de swatches maakte kon ik al gelijk merken dat de substantie van de lipsticks erg fijn is en erg creamy waardoor ze fijn aan brachten. Iedere swatch is ook weer met 1 swipe gemaakt, de lipsticks geven dus veel pigment af wat natuurlijk een mega bonuspunt is. 
Alle 4 de kleuren vallen meer onder de nude kleuren en laat het nou precies zo zijn dat nude kleuren mij erg aanspreken als we het hebben over liquid lipsticks. Mijn favoriet van alle 4 de kleuren is denk ik toch Koko k een zacht oud roze kleur die je alledaags zou kunnen dragen en die bij vrijwel iedere ooglook past. 
De lipsticks blijven ongeveer 2 a 3 uur zitten, hierna moet je ze licht bijwerken. Wel werken de lipsticks heel fijn en brengen ze ook gemakkelijk aan. Ik ben erg blij met deze liquid lipsticks.

Ik bestelde de kylie liquid lipsticks bij Deze verkoper, je kunt natuurlijk zelf kijken waar jij ze wilt bestellen.


Liefs, Mariska.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten