zaterdag 10 december 2016

Review; catrice victorian poetry.

Catrice is weer uitgekomen met een nieuwe limited edition genaamd victorian poetry, van deze kocht ik 3 producten waar ik het meest enthousiast naar was namenlijk de 2 lipsticks en de highlight pebbles. Ik laat jullie vandaag de 3 producten zien en ik review ze voor jullie zodat jullie een goed beeld krijgen over de producten.


De producten zien er in ieder geval erg mooi uit, de rosé gouden details op de verpakking van de highlighter pebbels vind ik erg mooi en ook de rosé gouden verpakkingen van de lipsticks spreekt mij erg aan. De collectie bevatte ook nog een oogschaduw palette, nagellakjes en een kleine portomonnee/tasje. 


Zoals ik hierboven ook al vernoemde vind ik de verpakking van de highlighter pebbels er erg mooi uit zien. Ik vind de rosé gouden details erg mooi en het maakt de verpakking ook echt af. Ik ben erg benieuwd naar het pigment van de highlight pebbels maar de eerste indruk ziet er goed uit.


Op de achterkant vind je de ingrediënten van de highlight pebbels en natuurlijk ook de naam. De highlight pebbels komt uit de limited edition victorian poetry en heet C01 queen victoria is amused wat een erg leuke orginele naam is.


Boven op de highlight pebbels zit nog een bescherming plastic wat erg fijn is zodat de poeder die van de highlight af komt niet op andere producten komt te zitten en uit de verpakking valt. 


De highlight pebbels zien er op het eerste gezicht erg mooi uit en ik ben ontzettend benieuwd naar het pigment van de pebbels. De pebbels geven op het eerste gezicht ook een mooie natuurlijke glans, wat mij wel opvalt is dat er meer wat rozere pebbels in zitten dan echte licht roze pebbels wat ik best wel jammer vind, misschien hadden ze beter de verdeling evenrediger kunnen maken zodat de kleuren tijdens het opbrengen ook beter verdeeld word. 


Wat ik gelijk al erg jammer vind is dat de highlighter niet mega veel pigment afgeeft wat ik misschien wel een beetje had verwacht ervan. Wel geeft de highlighter een erg mooie glans en vooral op de volgende foto kun je dit duidelijk zien. De highlight pebbels zijn wel fijn in gebruik en ik vind het fijn om er met een waaier kwast er door heen te gaan en het via de kwast dan aan te brengen op mijn gezicht. 


De foto met flits heb ik bewust gemaakt zodat je goed de glans kunt zien in de highlighter. Ondanks dat de highlighter niet mega veel pigment heeft wat je wel zou verwachten door de wat donkere pebbels heeft hij wel een mooie glans en is hij mooi om te gebruiken als een natuurlijkere highlighter om een neutrale glans te krijgen die niet te overdreven is. Ik ben ondanks het pigment wel heel blij met de pebbels want hun werk om te highlighten doen ze goed.


En dan de 2 lipsticken die een ontzettend mooie rosé gouden huls hebben waar ik echt van hou! Ik vind de kleur echt ontzettend mooi en de verpakkingen passen ook heel mooi bij de feestdagen. De limited edition vicotrian poetry bevatte 2 kleuren lipstick en ik nam ze allebei mee!Ik kocht beide lipsticks uit de limited edition namelijk; C01 berry british en C02  poetic pink, ook dit vind ik weer 2 leuke orginele namen. Op de sticker kun je al een beetje zien welke kleuren je van de lipstick kunt verwachten maar toch komen deze niet altijd even goed over dan in het echt.De lipstick zien er in eerste instantie al erg mooi uit, het zijn matte lipsticks en dat kun je goed zien aan het structuur van de lipstick. Kleur C01 is een hele donkere kleur terwijl kleur C02 een wat lichtere bes achtige kleur is. Ik vind de kleur combinatie samen wel heel erg mooi en het lijken mij ook de perfecte winterse kleuren.


En dan de swatches van de lipstick, raar genoeg bracht kleur C02 veel gemakkelijker en romiger aan dan kleur C01 wat ik niet zou verwachten. Kleur C02 geeft ook net wat meer en sneller pigmentatie af dan kleur C01 waardoor ik zeker de 2de kleur fijner vind aanbrengen als de 1ste kleur. Ik vind allebei de kleuren erg mooi en het zijn voor mij de perfecte winterse kleuren. Ondanks dat het matte lipsticks zijn geven ze genoeg pigmentatie af voor een mooie kleur op de lippen en brengen ze voor een matte lipstick ook fijn aan. Mijn voorkeur bij deze 2 lipsticks gaat toch naar C02, de kleur spreekt mij erg aan en hij doet me echt denken aan de feestdagen.

Ik zou je zeker aanraden een kijkje te nemen in de winkel bij de limited edition victorian poetry. De highlight pebbels kocht ik bij de kruidvat voor €4.59 en beide matte lipsticks kocht ik ook bij de kruidvat voor €4.99 per stuk.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten