zondag 4 december 2016

Review; action shape & blush palette.Je hebt hem in mijn action shoplog vast al wel voorbij zien komen, het blush & shape palette van de action. Vandaag review ik hem al voor jullie op de hoop dat jullie hem allemaal nog snel kunnen bemachtigen voordat ze drek allemaal uitverkocht zijn. Het enigste wat ik je nu alvast kan verklappen is dat het een waar plaatje is en dat het bijna sonde zou zijn om het palette te laten liggen, dit palette wil je namelijk niet mislopen. Let erop; bij mijn action lag het shape & palette niet bij de standaard make-up maar op een ander schap bij de kerst cadeau idee├źn.


De blush & shape poeders zitten in een mooi doosje en in eerste instantie zou je mij niet wijs kunnen maken dat dit palette van de action zou komen.


Op de achterkant van de verpakking vind je de ingredi├źnten van de producten en de "namen" van de blushes en shape poeders.


Het palette zit in een plastic doorzichtige verpakking wat ik aan de ene kant er heel goedkoop vind uitzien maar ook vind ik het weer fijn omdat je snel en gemakkelijk kunt zien welke kleuren het palette bevat en hoe ze er uit zien.Het palette ziet er op het eerste gezicht al heel mooi uit en het maakt mij steeds nieuwsgieriger naar de swatches. Iedere kleur bevat 3.4 gram. Ik vind vooral de eerste 2 blushes er erg mooi uitzien en deze lijken mij de perfecte blush kleuren. Ook de shape kleuren zien er goed uit en beloven veel goeds.


Warm ivory, banana yellow, sandy beige en chocolate brown.


Pink, peach, rose en coral.


En dan nog even alle swatches samen om een goede eind review te geven. De blush en shape poeders zijn ontzettend gepigmenteerd en dit is echt buiten mijn verwachtingen om heel onwerkelijk. Van de make-up van action ben ik niet altijd even goede kwaliteit gewend dus de swatches van dit palette hebben mij toch wel kunnen ompraten. De blushes en shape poeders brengen erg fijn aan en zijn nauwelijks korrelig van substantie wat ik vanwege de prijs misschien wel verwacht had. Na een veeg heb je al een flinke pigmentatie dus pas op met het aanbrengen van de poeders op je gezicht. 

Ik zou het palette je zeker aanraden, het is leuk om zelf te kopen, cadeau te geven of zelf cadeau te krijgen. Het is een leuk palette voor iemand die al langer met make-up bezig is of juist voor iemand die net begonnen is met het uittesten van verschillende make-up. Voor de prijs moetje het zeker niet laten want ik betaalde voor het palette €1.99 en ik kocht hem bij de action.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten