donderdag 10 november 2016

Unboxing; the Ilovemyself box.

De laatste tijd zag ik al veel linkjes voorbij komen met een unboxing van een Ilovemyself box die je hier kunt bestellen. Ook al heb je misschien al veel unboxingen hiervan gezien wil ik hem toch graag aan jullie laten zien want iedere box is immers anders en op jou eigen eisen samengesteld. Ik was erg enthousiast over de box en ik verwachtte er veel van.

Doordat de box op jou eisen word samen gesteld heb je hem niet de volgende werkdag al binnen maar dit maakte het voor mij niet minder mooi, ik vind het juist goed dat ze de box op jou eigen eisen samen stellen zodat er sowieso producten inzitten waar jij iets aan hebt en wat jij leuk vind. 

De box word veilig verzonden en komt als je hem opent erg leuk ingepakt aan. De box word erg leuk ingepakt en ziet er vooral heel fleurig uit! Je kunt hieruit goed opmaken dat ze veel werk en tijd in de Ilovemyselfbox stoppen.Als je het pakketje open maakt zie je weer een doos, hierin zitten jou uitgekozen producten. 


Als je de doos opent zie je een persoonlijke "brief" met hierin een aantal producten uitgelegd die in jou box zijn gedaan. 


Als ik de box open zie ik al dat er veel producten in zitten, de producten zijn zo in de box gelegd dat hij helemaal vol zit. Het eerste wat mij opvalt is dat er veel geur van de box afkomt.
In de box zaten ook 3 geurzakjes van het merk greenleaf in de geur island sunset, het is best een sterke geur wat ik wel iets minder vind want hier kan ik nooit echt goed tegen en ik word hier ook al snel misselijk van en krijg hiervan hoofdpijn. Gelukkig zijn de zakjes wel erg fijn om bijvoorbeeld in je kast of iets dergelijks te leggen en hiervoor is de geur dan toch wel perfect. 


Als klap op de vuurpijl zat er ook nog een make-up product in van het merk pupa welk merk je vast wel kent. Ik heb nog nooit echt specifiek producten geprobeerd van het merk Pupa en was hierdoor wel erg benieuwd hierna geworden. Ik kreeg de lika a doll foundation in de lichtste kleur en het eerste wat ik hierbij wel dacht is ik hoop dat hij ondanks dat het de lichtste kleur is toch niet alsnog te donker is want dit gebeurt alsnog heel vaak bij mij.In de box zag ook een product van het merk alessandro, het merk dat ik ken van zijn/haar nagellakken. Het is een créme voor de nagelriemen en ik ben hier zo benieuwd naar, vooral met het koudere weer wat er aan komt lijkt dit product met ideaal.In de box zaten ook nog producten om de huid te verzorgen van het merk payot, een merk wat voor mij totaal onbekend en nieuw is maar natuurlijk wel super om uit te proberen. In het setje bevind zich een reiniging, een créme en een masker.


Waar ik ook al heel erg op gehoopt had is dat er hotties in de box zouden zitten en niks is minder waar want ze zitten erin! Ik ben hier echt ontzettend blij mee want het zijn super fijne waxmelts.


Ook zat er van het merk payot nog een bodylotion in en de beschrijving hierbij luid dat het een romige bodylotion is met een heerlijke geur en een subtiele glans.Bij de vragenlijst die opgestuurd werd kon je zelf nog invullen wat jij graag voor product in de box zou willen zien hierop gaf ik het antwoord dat ik graag wel een nieuw product voor in bad zou willen proberen en naar mijn vraag werd geluisterd.
Het eerste bad product is van het merk bomb cosmetics en het is om precies te zijn een bathblaster.
het 2de product ziet er ten eerste al super schattig uit het enigste nadeel wat ik gelijk vond is dat er geen verpakking of iets omheen zit en de bathcreamer los in de doos zat. 

Ik ben heel blij met mijn Ilovemyselfbox en vind de inzittende producten erg leuk! Het was een pakketje om de box uit te pakken en het is altijd leuk om nieuwe merken uit te proberen.Van sommige producten zal ik voor jullie ook nog een review schrijven en hierover mijn mening geven. Het is ook zeker leuk om een Ilovemyselfbox cadeau te geven aan iemand voor een verjaardag of andere gelegenheid.
Je kunt bij de Ilovemyselfbox zelf jou bedrag kiezen wat jij wilt uitgeven en hierop word dan jou box samengesteld, de box bevat sowieso meer waarde dan dat jij betaald. De goedkoopste box kun je al vinden voor 14,95.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten