maandag 28 november 2016

Unboxing; the Ilovemyself box sinterklaas editie.

Misschien heb je mijn vorige unboxing van the Ilovemyselfbox ook al gezien, anders kun je hem hier even bekijken. Nu zag ik een hele leuke actie bij huidverzorgingmireille namelijk dat zij een Ilovemyselfbox had in sinterklaas editie. Omdat wij thuis geen sinterklaas vieren en ik met sinterklaas ook gewoon moet werken vond ik dit wel een leuk kadootje om voor mezelf te bestellen.Eenmaal naar het invullen van de gekregen vragenlijst kreeg ik een tijdje later het pakketje binnen. Ik bestelde trouwens de sinterklaaseditie van €29.99. In de doos zat een hele mooie doos die helemaal ingepakt was met sinterklaas papier, erg leuk en erg toepasselijk natuurlijk.


Bij openen van de doos zag ik allemaal individuele ingepakte pakketjes ontzettend leuk natuurlijk maar dit maakt het uitpakken nog wel een stukje spannender omdat je nog steeds niet weet wat de inhoud van het pakket precies is. 


Om ook echt in de sinterklaas sferen te komen zit er een mooi gedicht bij die is samengesteld mede door de producten die jij in jou box kunt verwachten. Ieders gedicht is dus persoonlijk en past alleen bij jou pakketje.


Hier zie je alle producten die in de box zitten even mooi neer gelegd, er zit een flink aantal producten in en ik kan niet wachten om alles te testen en te proeven.


Als eerste kon je kiezen voor een chocoladeletter, je kon hierbij kiezen uit 3 varianten en deze wit crisp variant klonk bij mij wel erg goed in mijn oren, dit word smullen!


Ik kreeg een klein mini setje van het merk dermalogica met hierin een toner, primer en een cleansing gel. Ik heb nog nooit eerder producten van dit merk geprobeerd dus ik ben er echt onwijs benieuwd naar. Ik ben iemand die ontzettend van make-up houdt en dan vooral ook van lipproducten van het merk pupa milano kreeg ik een I'm matte lip fluid in een erg mooie koraal kleur.


Uit het lijstje waar je zelf producten kon kiezen stonden een aantal producten bij van de webshop watmaaktjemooi waar ik ontzettend benieuwd naar was. Als eerste heb ik van het merk watmaaktjemooi een shampoo en een conditioner in de geur blueberry hill. 


Ook heb ik nog een face cleanser in oatmeal cookie, een .cleanser waar ik al veel over gehoord heb en waar vele enthousiast over waren, natuurlijk wou ik dus ook deze cleanser proberen. Ook kreeg ik nog een bodywash in de geur choo choo.


Van het merk dermalogica kreeg ik ook nog een gezichtsmasker waar ik ook ontzettend benieuwd naar ben. Een masker kun je altijd wel gebruiken en ik hoop oprecht dat dit masker iets goeds doet voor mijn huid.

Ik ben echt ontzettend benieuwd naar alle producten en ik zal van zoveel mogelijk producten voor jullie ook een review schrijven op mijn blog. Dit is de 2de keer dat ik een Ilovemyselfbox bestelde en nog steeds ben ik er erg enthousiast over en ik zal deze ook zeker aan jullie aanraden. Ik bestelde the Ilovemyself box sinterklaas editie in de prijs range van €29.99.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten