vrijdag 18 november 2016

Review; wat maakt je mooi, rhubarb & custard butter bath bomb.

Toen wij een weekendje naar Utrecht gingen en ik wist dat er een bad in het hotel zou zijn ging ik als een speer op zoek naar badbruisballen, dit was mijn eerste keer in een lange tijd dat ik weer in bad ging en dit wou ik wel met een mooie en fijne bruisbal. Vandaag review ik voor jullie de rhubarb & custard butter bath bomb van de webshop "wat maakt je mooi".


Wat maakt je mooi is een webshop die alles zelf met de hand maakt met alleen maar diervriendelijke en natuurlijke producten. Je vind er een ruime keus assortiment en er zit voor ieders wel wat bij.


Zoals ik al eerder in deze post vertelde review ik vandaag de butter bath bomb in de geur rhubarb & custard voor jullie. Een geur die in eerste instantie niet heel geweldig in mijn oren klonk maar wel een heel fijn en geweldig resultaat gaf. De bath bomb is verpakt in het plastic wat erg fijn is want zo kun je hem fijn bewaren en kruimelt hij niet tussen de andere producten.


De butter bath bomb is geel van kleur en heeft leuke spikkels aan de bovenkant zitten. De butter bath bomb bruist erg goed bij het onder water houden en er komt tegelijkertijd ook al een onwijs lekkere geur vrij, een geur waar ik niet van had verwacht dat ik deze lekker zou vinden. De bath bomb heeft een hele frisse geur waar ik echt van hou, met deze geur zou ik iedere dag wel in bad willen.Het bad hoe hij eruit ziet na het oplossen van de butter bath bomb, de bath bomb laat een mooie egale laag achter op het bad en je ziet de olie ook goed zijn werk doen. Dit was een bad waar ik sowieso met plezier in ging.

Ik vond deze butter bath bomb erg fijn, de geur was erg lekker en de bath bomb was ook ontzettend fijn en voedend voor de huid. Nadat ik uit bad kwam voelde mijn huid fluweel zacht en was het totaal niet meer nodig om mij nog in te smeren met een lotion of butter wat erg fijn is als je even alleen snel een bad pakt en eigenlijk geen tijd meer hebt voor de overige bijzaken.

Ik kocht deze butter bath bomb in de sale waardoor deze geur nu niet meer te verkrijgen is wel zijn er nog andere geuren butter bath bombs te bestellen. Het linkje naar de webshop kun je hier vinden.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten