dinsdag 8 november 2016

Review; wat maakt je mooi, carribean kiss mani bomb.

Je kon in mijn shoplog van wat maakt je mooi al zien dat ik mani bombs besteld had, ik heb thuis geen bad dus deze mani bombs zijn echt ideaal voor een voeten of handen badje. Vandaag review ik voor jullie de mani bomb in carribean kiss.


Wat maakt je mooi is een webshop die alles zelf met de hand maakt met alleen maar diervriendelijke en natuurlijke producten. Je vind er een ruime keus assortiment en er zit voor ieders wel wat bij. Alle mani bombs worden per stuk verpakt in een plastic verpakking, aan de onderkant kun je vinden welke mani bomb het is met hierbij ook de ingrediënten die zich in deze mani bomb bevinden. De mani bomb ziet er ontzettend leuk en schattig uit, om op te eten! 
Deze mani bomb is blauw van kleur met een wit toefje en een klein schattig hartje boven op. 


Bij het vrijmaken van de mani bomb uit de verpakking kwam er al een heerlijke geur vrij, je rook vooral de kokos erg goed en zelf vind ik kokos een onwijs lekkere geur. De mani bomb lost zich gelijk op bij aanraking met warm water en de geuren verspreiden zich rondom. Zoals je op de bovenste foto al kan zien is ook Princess gek op de geur, ze vond het een ware sensatie om de mani bomb zijn werk te zien doen. 


De mani bomb lost zich volledig op en de geur die zich in het water verspreid is precies sterk genoeg. Je ziet de olie en ingrediënten mooi in het water liggen en zijn werk doen. Het badje voelt erg ontspannend en is echt fijn voor als je even me time wilt.

Ik ben ontzettend tevreden over deze mani bomb en ik zou ze zo weer opnieuw bestellen, de geur was ontzettend lekker en hielp mee ontspannen. De ingrediënten zorgde ervoor dat mijn voeten na het badje onwijs zacht aanvoelde, ik hoefde na het badje mijn voeten niet nogmaals in te smeren met een butter. Ik raad je zeker aan om even op de webshop van wat maakt je mooi een kijkje te nemen!


Liefs, Mariska. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten