woensdag 30 november 2016

Review; sleek highlighting & lip kit.

Sleek is een merk waar ik eerst echt dol op was, ik heb een aantal oogschaduw palette ervan die ik vorig jaar nog regelmatig gebruikte maar waar ik nu niet altijd meer naar om kijk. Het is niet dat het merk of de kwaliteit me niet aanstaart maar ze zitten nou niet altijd in mijn hoofd geprent. Nu zag ik op vele webshops de sleek highlighting & lip kit en deze sprak mij onwijs veel aan. De liquid lipstick en het highlight palette zit in een mooie verpakking die me echt aan de feestdagen doet denken. De verpakking roept bij mij feestelijkheid en vrolijkheid op.


Op de achterkant van de verpakking kun je zien wat er nou precies in de set zit en hier zie je ook de namen van de 2 producten. 


Wat ik zelf wel heel fijn vind is dat de ingrediënten van beide producten achterop de verpakking staan. Zo kun je makkelijk de ingrediënten terug vinden en hier staat het duidelijk vermeld. Wat ook wel een nadeel hiervan is is dat je als je de ingrediënten wilt nalezen je altijd de verpakking moet bewaren en dit is niet iets wat ik altijd fijn vind, het liefste gooi ik dit zo snel mogelijk weg want het neemt alleen maar extra ruimte in.


Op het eerste oog vind ik beide producten er al erg mooi uitzien, zijn het geen ware plaatjes?


Als allereerste review ik voor jullie een matte me liquid lipstick. De liquid lipsticks zijn tegenwoordig best wel bekend en ook van sleek zie ik regelmatig mooie swatches voorbij komen. In deze kit zit de bestseller van de matte me collectie genaamd birthday suit.


Zoals ik al eerder vermelde zit er in de kit de matte me birthday suit.


De matte me heeft een fijn kwastje die me veel doet denken aan een lipgloss. Ik vind zo'n kwastje altijd wel fijn in gebruik doordat je gemakkelijk de vormen hiermee kunt "schetsen" en de lippen makkelijk kunt "inkleuren".


En dan de swatch van de matte me birthday suit. Helemaal na mijn verwachtingen in vind ik de kleur erg mooi en is het een kleur die je alledaags zou kunnen dragen. Het is een kleur die iedereen wel zou kunnen staan doordat het een mooie nude kleur is. De matte me droogt snel op en voelt fijn aan op de lippen, ik ben een blij en tevreden mens met dit product.


Dit product sprak mij het aller meeste aan van deze kit, het highlight palette in solstice. Een palette waar ik al vele swatches van gezien heb en iedere keer erover twijfelde of ik het palette wel of juist niet zou gaan aanschaffen. Mede door deze kit heb ik naar veel wikken en wegen toch de kit aangeschaft. De verpakking van de highlight palette vind ik er erg mooi uitzien, de kleur vind ik erg mooi en vind het er ook wel weer luxe uitzien. Hoe mooi de verpakking dan ook is heeft het ook een nadeel namenlijk dat het een "spiegel" omhulsel heeft waar je jammer genoeg heel snel vlekken en vingerafdrukken op ziet.


Op de achterkant van de verpakking vind je nog het naam van het palette en hierbij ook de namen van de 4 highlight kleuren.


Het highlight palette heeft 4 highlight kleuren waarvan 3 in poeder substantie en 1 in cream substantie. De namen zijn als volgt; ecliptic hemisphere, subsolar en equinox.


En dan hier de de kleuren zonder de folie eroverheen. Mijn eerste indruk hierbij was echt heel mooi, ik kreeg er een grote lach van op mijn gezicht en het liefste probeerde ik ze gelijk uit.


Ecliptic,hemisphere, subsolar en equinox.


Ik vind het palette echt heel mooi en ik vind het ook zeker zijn geld waard. De highlighters zijn erg fijn in gebruik en voor de prijs mag de kwaliteit er ook zeker wezen. Als je een echte highlighter fan ben kan ik je zeker dit palette aanraden want het is echt een plaatje. Zelf zou ik de poeder highlighters wel eerder gebruiken als de creamy highlighter maar de creamy highlighter vind ik wel heel mooi om te gebruiken onder mijn wenkbrauw bot.

Ik ben heel blij met deze kit van sleek, de kit heeft mij zeker verrast en ik ben zeker tevreden over de kwaliteit van beide producten. De kit is zeker een aanrader om aan iemand kado te geven die fan is van make-up en die het leuk vind om nieuwe dingen te uit te proberen. De kit kun je op verschillende webshops bestellen voor €19.95.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten