zaterdag 26 november 2016

Review; Ps... illuminate cream highlighters palette.

In mijn primark shoplog kon je al zien dat ik het ps... illuminate cream highlighter palette kocht. Vandaag review ik deze voor jullie en ik kan je al zeggen dat ik enthousiast ben en geen spijt heb dat ik deze heb aangeschaft!
Het palette ziet er ontzettend mooi uit en voor de prijs ben ik er erg tevreden over. Het was erg moeilijk om heel de tekst goed op de foto te krijgen doordat hij mee weer spiegelt met de camera. Ik kan je wel vertellen dat het palette er in het echt nog mooier uitziet als op de foto.


Op de achterkant van de verpakking vind je de ingrediĆ«nten die zijn verwerkt in de cream highlighters.Het palette bevat 5 creamy highlighters in lichtere tonen waar ik erg blij mee ben want ik heb zelf een erg lichte huid waardoor een highlighter al snel te donker is en dan meer als een bronzer dan als een highlighter valt.
Wat ik ook erg leuk vind aan het palette en wat ik ook niet verwacht had is dat de highlighters alle 5 een eigen naam hebben; Platinum, royal gold, renaissance gold, antique bronze en dusty pink.

Wat ook erg fijn is aan dit palette is dat het palette een spiegel bevat, dit is vooral ontzettend handig als je het palette meeneemt op reis of bij een dagje weg.Zoals ik al zij zijn het allemaal lichte highlighter kleuren waar ik erg blij mee ben. Je ziet op een afstandje al de shimmer in de highlighter en je ziet de creamy substantie. Op het eerste gezicht vind ik het al een ontzettend mooi highlight palette. Het palette spreekt mij gelijk aan en lijkt van goede kwaliteit te zijn.En dan eindelijk de swatches. Er zit veel pigment in de highlighters waardoor ze een mooie shimmer hebben en ze goed hun werk doen. de highlighters brengen ontzettend makkelijk aan doordat de de substantie ontzettend creamy is waardoor aanbrengen erg fijn is.

Ik ben ontzettend tevreden over het highlighter palette en ik zou hem zeker ook aan jullie aanraden. De creamy substantie werkt ook fijner als ik dacht en de swatches spreken ook voor zich.


Het ps... illuminate cream highlighter palette is verkrijgbaar bij de primark voor 5,00.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten