maandag 14 november 2016

Review; kruidvat kruidnoten karamel zeezout.

Het is misschien nog een beetje vroeg maar de kruidnoten liggen alweer een lange tijd in de winkels. In alles winkels vind je wel kruidnoten, chocoladeletters, chocolademunten en noem het maar op in alle varianten die je maar kunt opnoemen. Sinds dit jaar verkoopt kruidvat ook kruidnoten in de smaak karamel zeezout. Ik vind de smaak karamel zeezout ontzetten lekker en ik proefde deze kruidnoten dan ook met een en al liefde en met natuurlijk een hoge verwachting. 


De kruidnoten bevinden zich in de oude vertrouwde kruidvat verpakking, de verpakking maakt mij qua eten nooit zoveel uit als de binnenkant er maar goed uitziet en dat het natuurlijk smaakt. De ingrediĆ«nten die voor de karamel zeezout kruidnoten zijn gebruikt. Op de achterkant van de kruidnoten vind je nog een paar leuke songteksten van de oude gouden sinterklaasliedjes. Ik vind dit erg leuk gedaan, vooral voor de kinderen die de teksten misschien nog niet helemaal kennen en mede dankzij deze teksten en hun lieve papa en mama toch uit volle borst kunnen mee zingen.


De pepernoten zien er eigenlijk niet anders uit dan normaal, alleen de kleur is iets anders maar dat komt natuurlijk door de witte chocola + de karamel. Maar wat vind ik nou van deze pepernoten en hoe is de smaak ervan?

Als ik de pepernoten zo zou proeven zou ik in eerste instantie niet zeggen dat het met de smaak karamel zeezout is doordat deze smaak heel minimaal aanwezig is, je proeft wel de witte chocola en een beetje zeezout maar de karamel smaak hierin mis ik een beetje. Voor het prijsverschil met de naturel pepernoten zou ik eerder voor de neutrale pepernoten gaan omdat deze karamel zeezout pepernoten niet echt een toevoeging geven waarvan ik kan zeggen dat ik ze onwijs lekker vind en vaker opnieuw zou halen. Je moet van de karamel zeezout pepernoten ook niet teveel tegelijk eten want ze vallen heel zwaar op je maag waardoor je er sneller misselijk van word.

De karamel zeezout pepernoten zijn verkrijgbaar bij de kruidvat voor €1,49 voor 250 gram.


Liefs, Mariska.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten