zondag 20 november 2016

Review; essie recessionista.

Essie is altijd al een merk geweest waarvan ik veel kleurtjes wou proberen omdat iedereen zo entousiast over dit merk is, dit was dan ook mijn eerste nagellak kleurtje ervan en met alle liefde review ik deze vandaag voor jullie. Het gaat om essie; recessionista. 
Essie is een best prijzig nagellak want je betaald al gauw €9,99 voor een nagellak. Desondanks mag dat de pret niet bederven en koos ik voor de kleur recessionista wat ik hele donkere rode kleur is. Ik vind een rode nagellak altijd erg netjes staan als je naar een bruiloft of een andere chique gelegenheid moet. 


Zoals ik al eerder noemde review ik vandaag de kleur recessionista. En wauw wat ben ik te spreken over deze essie nagellak, de nagellak heeft een ontzettend fijn kwastje wat het lakken van de nagel gelijk al een stuk gemakkelijker maakt. recessionista heeft 2 laagjes nodig om hem goed en mooi dekkend te maken, de nagellak droogt snel waardoor het niet lang duurt voordat je klaar bent met je manicure. 

Ik vind de kleur recessionista een erg mooi bordeaux rode kleur die ik zeker zal dragen bij een speciale gelegenheid, hij dekt mooi en heeft een mooie glans. Let er wel op dat je een base coat aanbrengt onder deze kleur nagellak anders trekt de kleur snel in je eigen nagels. Al met al ben ik zeer tevreden over deze nagellak. 

Essie is op veel verschillende winkels/online te koop voor €9,99 per nagellak, essie heeft een ruime keus assortiment. 


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten