zondag 6 november 2016

Review; catrice kaviar gauche.

Om de zoveel tijd komt catrice weer met een nieuwe limited edition, vandaag review ik voor jullie 3 producten uit de kaviar gauche collectie. Een collectie die er al eerder eens een keer geweest is en nu weer met deel 2 terug komt. Het is een collectie die mij zeer aansprak en waar ik ontzettend nieuwsgierig naar was. 


Ik kocht van de kaviar gauche collectie de 2 lipsticks en de highlighter, ik ben verzot op highlighter en deze beauty wilde ik natuurlijk toevoegen aan mijn stash. De highlighter heeft als verpakking mooie goude details en zoals je op het eerste gezicht al kunt zien heeft de highlighter een ontzettend mooi patroon in zijn midden. 


De highlighter heet genaamd; C01 clair de lune. Ik vind het nog steeds leuk dat catrice al hun producten met namen vernoemd. 
Op de verpakking staat ook vermeld wat voor soort highlighter het is.
De highlighter heeft een ontzettend mooi patroon en het patroon geeft de highlighter een toch net nog wat luxere uitstraling na mijn idee. Wel vind ik het altijd sonde om een highlighter met patroon te gebruiken omdat bij gebruik het patroon natuurlijk altijd beetje voor beetje gaat verdwijnen maar helaas moet je dan toch een overweging maken tussen het mooi houden van het pareltje of toch het gebruiken ervan omdat het een mooi product is.Op de 1ste foto van de swatches zie je de 2 "verschillende" kleuren van de highlighter. De buitenkant van de highlighter is net iets rozer van kleur en de binnenkant dus het patroon van de highlighter is een net wat frissere kleur die ook net wat meer glans heeft. De highlighter is erg mooi en past goed bij een lichte huidskleur wat dus een goede combinatie met mij.


Dan door naar de 2 lipsticks uit de kaviar gauche collectie. Beide lipsticks hebben een mooie goude huls met daarin een reliĆ«f gegraveerd. Op de foto krijg je het helaas niet mooi over maar in het echt ziet het er mooier uit. 


De 2 kleuren die verkrijgbaar zijn zijn; C01: nude sublime en C02 fleur du soir. De kleuren verschillen echt enorm van elkaar, de ene is heel licht van kleur en de andere is juist het tegenovergestelde namelijk een hele donkere kleur.De kleur C01 ziet er uit als een nude peachy kleur en kleur C02 is echt een donker paars/bruinachtige kleur. Op het eerste zicht zien de lipsticks er al ontzettend mooi uit hierdoor ben ik heel nieuwsgierig naar het pigment van de lipsticks. Ook hebben de lipsticks een hele aangename geur wat altijd heel mooi meegenomen is. 


En dan de swatches van de 2 lipsticks. Zoals je op het eerste gezicht al kunt zien komt de kleur C01 heel dicht bij mijn huidskleur waardoor de kleur moeilijk is om goed te laten zien aan jullie. De lipstick heeft wel een hele mooie glans en komt op de lippen ook heel mooi uit. Daarin tegen is de mooie kleur C02 gelijk al een groot favoriet, oh man wat hou ik van zulke kleuren. De kleur is een beetje paars/bruin en matt en dat maakt de lipstick nog perfecter naar mij idee, een matte lipstick behoort zeker tot mijn favorieten. Ondanks dat de kleur C01 niet mooi over komt met de swatch op mijn hand is hij wel mooi op mijn lippen in combinatie met een mooie smokey eye.


Ik ben heel tevreden over deze producten uit de kaviar gauche collectie van catrice en ik ben ook blij dat er een deel 2 van is gekomen. Graag had ik ook nog het oogschaduw palette willen hebben maar naar enkele swatches daarvan te zien was ik toch wel een beetje teleurgesteld.
Zouden jullie iets van de kaviar gauche collectie kopen?

Highlighter C01 clair de lune; €4.59.
Lipstick C01 nude sublime; €3,99.
Lipstick C02 fleur du soir; €3,99.

Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten