donderdag 24 november 2016

Persoonlijk; wat maakt mij blij.

Iedereen heeft persoonlijke dingen die hem of haar blij maken, de ene is misschien blij met een bos bloemen en de ander is misschien blijer met een nieuw boek. Ik noem maar wat maar zo heeft iedereen persoonlijk zijn eigen dingen waar hij of zij blij van word en die hij graag in zijn leven heeft en nog wilt terug zien.

Afbeeldingsresultaat voor wat maakt mij blij

Ten eerste wil ik al zeggen dat ik blij ben met hoe mijn leven nu loopt, ik ben tevreden over wat ik nu heb en hoe ik mijn toekomst zie en dat maakt mij blij.

Wat mij op dit moment erg blij maakt zijn de contacten die ik heb met mijn vrienden, collega's, familie en ook al klinkt het raar met mijn hond. Ik ben blij dat ik goede en vrolijke mensen om mij heen heb en ik ben hier ook erg dankbaar voor, de blijheid en dankbaarheid die hun uitstralen neem ik met mij mee wat mij alleen maar blijer maakt.
Ook word ik erg blij van andere mensen helpen, soms denk ik meer aan andere dan aan mezelf en alleen hier moet ik nog aan gaan werken. Het is natuurlijk altijd goed om mensen te helpen maar je moet jezelf altijd nog boven op blijven zetten ook al is dit soms moeilijker als je denkt. 

Natuurlijk hoe crew het ook klinkt kan eten mij ook heel blij maken, ik houd heel erg van gezond eten en groenten maar soms een kapsalon en een lekker schaaltje chips mag er voor mij ook wel wezen. Ik ben niet de dunste en dat weet ik zelf ook maar ik ben blij met wie ik ben en hoe ik eruit ziet en dat weerhoud mij er niet van om niks "ongezonds" meer te eten. Als ik alleen maar gezond zou eten zou ik geloof ik niet blij en gelukkig zijn.

Ik kan nog veel meer dingen noemen die mij blij zouden kunnen maken maar die bewaar ik voor de volgende keer! Ik ben nu gelukkig en blij met wie ik ben en hoe mijn leven verloopt, ik zou er niks aan veranderen.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten