dinsdag 22 november 2016

Persoonlijk; waarom ik met bloggen begonnen ben.

Goedemorgen allemaal!

Zullen jullie je ooit wel eens afgevraagd hebben wat nou de reden ertoe was waarom ik met bloggen begonnen ben? Ik ga het jullie allemaal vertellen in dit artikel!
Toen ik nog een aantal jaren jonger was begon de blogwereld zich helemaal op te starten, iedereen begon met het aanmaken van zijn eigen blog en ik vind dit toen zo leuk dat ik zelf ook een blog begon samen met een vriendin van me. We deden onze uiterste best op onze artikelen en hadden veel plezier in wat we deden, tot we het erg druk kregen met school, onze views niet stegen en we nooit reacties kregen op artikelen. De hoop ging een beetje over en we besloten maar om ermee te stoppen, de dagen en jaren erna baalde ik hier nog steeds van en vond ik het erg jammer dat we ermee gestopt waren. Doordat ik hierna verder ging studeren bedacht ik altijd dat ik hiervoor dan als nog niet veel tijd voor vrij kon maken vandaar dat ik het maar steeds uitstelde om een nieuwe blog te beginnen.
Tot ik op een dag met een vriendin erover zat te praten en vertelde dat ik het ontzettend miste om te bloggen zei ze waarom begin je niet gewoon, je kan altijd kijken hoe het gaat lopen en hoe het zich gaat uitpakken. Ik dacht hier even kort over na en dacht toen bij mezelf ja waarom ook niet ik kan altijd kijken hoe het loopt en hoe het zich uitpakt, nu ik werk heb ik iets meer vrije tijd doordat ik natuurlijk geen huiswerk etc. heb waardoor ik bloggen nu ook in de avonduurtjes of in de ochtenduurtjes zou kunnen doen, het is mijn passie en wilskracht die ik ervoor in ga zetten om zover mogelijk te proberen te komen.

Ik dacht goed na over de naam van mijn blog, waar ik over wou gaan bloggen en hoe ik dit zou gaan aanpakken. Ik dacht er wel serieus over na want ik wou in een keer wel een goede start maken waar ik blij mee kon zijn en waar ik trots op kon zijn.

Zo ben ik eigenlijk aan de slag gegaan met het bloggen! Ik heb vooral veel wilskracht om door te gaan en ik vind het ontzettend leuk om mijn blog hopelijk nog goed te zien uitgroeien!
Hoe ben jij ooit gestart met jou blog?


Liefs, Mariska.

1 opmerking:

  1. Wat heb je toch een goede vriendin haha. Maar groot gelijk; lekker bloggen voor jezelf , omdat jij het leuk vind om te doen! XXX

    BeantwoordenVerwijderen