donderdag 3 november 2016

Persoonlijk; onmisbare dingen in het leven.

Iedereen kent vast wel dingen die voor hem of haar onmisbaar zijn in zijn of haar leven. De een kan misschien niet zonder zijn game computer en de ander daarin tegen kan misschien niet zonder zijn favoriete parfum. Ook ik heb natuurlijk dingen die voor mij onmisbaar zijn in het leven, niet specifiek het leven maar in mijn leven.
Ik ga er jullie alles over vertellen en ik zal hierbij ook een uitleg geven!


Afbeeldingsresultaat voor sommige dingen zijn zo vanzelfsprekend


Het grootste onmisbare ding ik mijn leven zijn denk ik toch wel mijn dierbaren, mijn vrienden, familie en ook niet te vergeten mijn dierbare huisdier Princess. Ik ben hier onwijs dankbaar voor en zonder hun zou mijn leven er toch wel heel anders uitzien als nu, ik zou het me nu ook niet willen en kunnen voorstellen.
Ik heb geleerd om dankbaar te zijn voor de personen die je in je omgeving bij je hebt en personen weg te laten die je leven niet positiever maken en je meer de grond in te stampen om het maar even hard te zeggen.

Afbeeldingsresultaat voor quote about family

Ook zou ik niet kunnen zonder mijn make-up stash, het is niet dat ik dagelijks make-up op heb maar ik vind het gewoon leuk en ontspannen om mij op te maken en ik kan hier ook echt optimaal van genieten. Ik vind het ook onwijs leuk om nieuwe make-up te ontdekken en uit te testen, ik weet zeker dat make-up voorbestemd was voor mij.

Afbeeldingsresultaat voor quote about makeup

Wat ik ook niet zou kunnen missen in het leven is werken, het klinkt misschien heel raar en hypocriet maar diep van binnen zou ik dit toch wel erg gaan missen. Ik heb liefde en passie voor mijn werk en ik vind het fijn om bezig te kunnen zijn, ik ben geen mens die het fijn vind om dagen achter elkaar thuis te zitten, maximaal 3 dagen kan ik er nog wel mee leven maar hierna ga ik mij langzamerhand toch vervelen en weet ik niet meer goed wat ik nou precies zou moeten gaan doen. Ook is in deze tijd leven zonder werk bijna niet meer te doen, helaas maar toch ook waar. 

Afbeeldingsresultaat voor quote about nurse


Natuurlijk zou ik ook nooit zonder eten, zuurstof en noem het allemaal maar op kunnen maar dit zijn voor mij toch meer basisbehoeftes die de standaard persoon altijd binnen krijgt. Ik ben blij met hoe mijn leven nu loopt en ik kijk vol vreugde naar de toekomst.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten