zaterdag 12 november 2016

Review; action make-up remover doek.

Je hebt ze vast al eens een keer voorbij zien komen, de doek die dient als make-up remover. Ik heb altijd al zo'n doek willen proberen maar vond de originele doeken toch best aan de wat prijzige kant, toen ik de doek bij de action zag liggen zag ik dit als een  uitstekende kans om hem te testen.

Je vind de make-up remover doek op de afdeling bij de make-up en bij alle reiniging spullen, tandpasta etc.


De make-up remover doek zit in een soort van koker waardoor het wat lastiger is om hiervan een goede foto te maken.


Het fijne aan deze make-up remover doek is dat je hem na gebruik gewoon kunt uitwassen en zo kunt hergebruiken,
Op de folie die zich in de koker bevind kun je nog een gebruiksaanwijzing lezen hoe je de make-up remover doek kunt gebruiken en hoe je hem kunt wassen. De doek is licht roze van kleur en voelt onwijs zacht aan, op het eerste gezicht zou ik niet zeggen dat je hiermee je make-up eraf zou kunnen halen want wat een raar idee dat een doek als deze dat zou kunnen doen. De doek is van formaat best wel groot dus je kunt hem zeker wel 2 dagen minstens gebruiken voordat je hem in de was moet doen. 


Aan de achterkant van de doek bevinden zich 2 kleine vakjes waar je eventueel je vingers in kan doen bij het reinigen van je gezicht, zelf vind ik dit niet heel ideaal maar het is wel handig voor de mensen die het gebruik nog niet helemaal onder de knie hebben. 


Niet schrikken van deze foto maar dit is een foto na het gebruik van de make-up remover doek. Je ziet goed de verwijderde make-up en dat hij dus daad werkelijk zijn werk doet. Ik heb de doek hierbij alleen maar met water nat gemaakt en hierna gebruikt om mijn make-up eraf te halen. 

Ik vind de make-up remover doek erg fijn in gebruik voor het reinigen van mijn gezicht, voor het eraf halen van mijn mascara gebruik ik toch nog liever watjes en een oog reiniger, niet dat de doek hiervoor niet fijn is maar meer omdat het met een watje en oog reiniger net iets sneller gaat. Wel ben ik erg tevreden over hoe de doek zijn werk doet en hoe hij in gebruik is.

De make-up remover doek is te verkrijgen bij de action voor €0,89.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten