woensdag 26 oktober 2016

Shoplog; wat maakt je mooi.

Onlangs bestelde ik een huge mega bestelling bij de webshop watmaaktjemooi  ik had er al heel veel leuke dingen over gelezen en gehoord waardoor ik steeds enthousiaster werd. Nadat we een hotel hadden geboekt met bad was mijn beslissing duidelijk en struinde ik de webshop af en gooide ik van alles in mijn winkelmandje.Bij het openen van de doos kwamen er al veel geuren vrij en alles rook echt super lekker.


Als eerste zag ik voor mij 2 onbekende dingen die ik niet zelf had besteld, het waren dus 2 extra cadeautjes wat super attent is en natuurlijk heel gul. Ik ontving een roze douche muts in een vorm van een varken, hilarisch natuurlijk! Ook zat er nog een bath whoopie bij die er ontzettend mooi uit ziet en waar ik erg benieuwd naar ben.Natuurlijk wou ik naast bad producten ook nog andere dingen proberen vandaar dat ik nog een fluffy body butter bestelde in de geur twilight dust en een shower smoothie in de geur rhubarb & custard. Ik bestelde hierbij ook nog de finger food maar omdat deze helaas niet meer op voorraad was kreeg ik in plaats van deze er de pink beach double cream bij. De verpakkingen vind ik er erg leuk uitzien en vooral de twilight dust ziet eruit als een feestje. 

Fluffy body butter; twilight dust, 120ml; 5,50.
Double cream; pink beach: 5,90.
Shower smoothie; rhubarb & custard, 120 ml; Afgeprijsd naar 2,99.


Ik ben erg fan van een lip scrub en vooral in de winter periode komt deze erg goed van pas. Ik ben altijd al benieuwd geweest naar de geur van papaya en daarom nam ik de kans om nu een lip scrub in de geur papaya te bestellen.
Ook was ik erg benieuwd naar de mani bombs, een mini bruisbal voor als je geen bad hebt, je kunt deze gemakkelijk gebruiken voor een voeten of een hand badje. Ik bestelde er 3 van de geur golden honey en 1 van de geur carribean kiss.

Sugar lip scrub; papaya: 3,95.
Mani bomb; carribean kiss: 1 voor 0,99.
Mani bomb; golden honey: 3 voor 2,85.
Omdat wij thuis geen bad hebben vond ik het wel erg handig om deze 3 salt slush te bestellen in de geuren; passion potion, ultra relaxxx en stress buster. Doordat je zelf de hoeveelheid kan bepalen kun je deze ook makkelijk gebruiken voor  een voeten/hand badje. Op het eerste oog zien de salt slushes er al leuk uit.

Salt slush; ultra relaxxx: afgeprijsd voor 2,50.
Salt slush; passion potion: afgeprijsd voor 2,50.
Salt slush; stress buster: afgeprijsd voor 2,50.Omdat  wij naar een hotel gingen met bad bestelde ik natuurlijk ook producten voor in bad. Ik bestelde onder andere deze 2 butter bombs in de geur; rhubarb & custard.

butter bomb; rhubarb & custard: afgeprijsd voor 2,50 per stuk.


Vooral  naar deze 2 bad bombs ben ik ontzettend benieuwd, op de site zagen ze er al erg mooi en aantrekkelijk uit, de bad bombs hebben een behoorlijke grote.

Bath bomb; watermelon party: 3,50.
Bath bomb; dragon fruit: 3,50.


Als laatste bestelde ik nog een product waar ik echt razend enthousiast over was toen ik zag dat dit product beschikbaar kwam in de webshop, namelijk een bubble bar. Ik ben een grote fan van bubbels en hierdoor kan deze natuurlijk niet missen!

Bubblebar; watermelon: 5,50.

Ik ben echt ontzettend blij met mijn bestelling en ik weet zeker dat ik binnenkort nog een keer ga bestellen. Ik heb stiekem al een aantal producten uitgeprobeerd en ik ben er echt super tevreden over!
Ik zal over zoveel mogelijk producten een review schrijven.


Liefs, Mariska.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten