zaterdag 22 oktober 2016

Shoplog; primark.

Sinds ik niet meer op school zit reis ik veel minder met het ov, tijdens mijn school periode ging ik met regelmaat naar de primark om toch even rond te struinen of ik nog een leuk koopje tegen kom. Nu ik niet meer gratis kan reizen en het toch wat drukker heb met werken ga ik minder vaak naar de primark of een andere stad doordat deze ook niet in de buurt van Breda zich bevind. 
Nu ging ik in mijn vakantie met mijn moeder een dagje naar Eindhoven en natuurlijk gingen wij ook langs de primark, ik laat jullie vandaag zien wat ik heb gekocht. 

Afbeeldingsresultaat voor primark eindhoven
We gingen naar de primark in eindhoven wat een grote primark is met 4 verdiepingen, ik vind dit een fijne primark doordat deze makkelijk te bereiken is met het ov en hij fijn winkelt. Mijn doel vandaag was om een aantal winter items aan te schaffen en dan sowieso vesten omdat deze gewoon altijd makkelijk in gebruik zijn en je deze met veel dingen makkelijk kunt combineren. Als aller eerst kocht ik daardoor ik 2 vesten met korte mouwen, ze vielen erg groot uit maar gelukkig waren de kleine maatjes ervan ook nog te vinden. Ik nam de vesten in een donker groene kleur en in een licht roze kleur.

Ik kocht beide vesten afgeprijsd voor 5,00 per stuk.


Naast vesten met korte mouwen is het in de winterperiode natuurlijk ook fijn om een aantal vesten te hebben met lange mouwen, het word tenslotte flink koud in de winter en een vest komt hierbij dan altijd van pas. Ik nam hierdoor 3 lange vesten met zakken, wat ik zelf ontzettend fijn vind in de kleuren zwart/grijs, groen en zwart.

De vesten waren alle 3 afgeprijsd van 12,00 naar 10,00.


In de tussen periode van herfst naar winter vind ik het altijd fijn om soms nog iets te dragen met drie kwart mouw, dit blousje kan beide wat echt ideaal is. Ik vind het altijd fijn om blousjes in mijn kast te hebben omdat het toch wel netjes staat en het toch ook weer modern kan zijn. Vooral het printje en de kleur spraken mij aan.

Ik kocht het blousje voor 8 euro.


In de winter vind ik het altijd lekker om sjaals te dragen, vooral als er veel wind staat, het regent of misschien zelfs wel sneeuwt. Ik kocht een ontzettend lekkere dikke sjaal die echt super zacht is, het is een neutrale kleur maar ik ben er ontzettend blij mee. Ook nam ik nog een neutrale sjaaltje, hij is niet super dik maar wel leuk om te combineren bij een outfit.

De linkse dikke sjaal kostte 9 euro en de rechter geruite sjaal was afgeprijsd naar 2 euro.


Voor het werk was ik opzoek naar nieuwe simpele sneakers doordat mijn oude beginnen te verslijten. Ik zag bij de primark work-out schoenen die simpel waren maar toch ook weer erg leuk. Ze vielen iets kleiner uit als een normale schoen maar zitten wel fijn en comfortabel.

De schoenen kostte 9 euro per paar.


Voor de winter was ik nog opzoek naar een lekkere pyjama, ze hadden erg leuke met leuke motieven maar dit waren hele zachte, dikke, wollen pyjama's die ik zelf net iets te warm vind. Ik zag deze pyjama liggen en deze leek me erg fijn, het stof is fijn en het t-shirt heeft 3 kwart mouwen wat ik zelf erg fijn vind. De pyjama trui is een kleur en simpel maar de bijbehorende broek heeft een leuk printje.

De pyjama kostte 7 euro.


Ook kocht ik nog 2 lingerie setjes van kant, het was even nouw of ze zouden passen de ja of de nee maar voor de prijs wou ik ze graag proberen.

Beide setjes waren afgeprijsd naar 3 euro.


Toevallig kwam ik een vriendin tegen in de primark en die spotte deze ontzettend leuke t-shirts met glitter motief. Het is een ontzettend fijne stof en ik vind zulke shirtjes leuk om te dragen op een feestje, feestdag of gewoon alledaags.

De zwarte, roze en groene shirt kostte 7 euro en de blauwe was heel toevallig maar 3 euro!!


Tussen de afprijzingen zag ik nog een exemplaar van dit leuke shirtje en toevallig ook in mijn maat. Ik vind shirtjes waar je schouders bloot bij zijn ontzettend leuk en vind het wel wat hebben. Ik ben eigenlijk nooit zo van het wit maar dit shirtje zat als gegoten en vond hem toch wel leuk gecombineerd op een nep-leren broek. 

Het shirtje was afgeprijsd voor 5 euro.


Als ik bij de primark ben neem ik ook altijd een kijkje bij de broeken, de high waisted jeans van de primark vind ik erg fijn en deze zitten ook fijn. Heel toevallig zag ik aan een rek ook nep-leren broeken hangen en ik was hier al zo lang naar op zoek dat ik ontzettend blij was dat ik deze tegen kwam. Ook nam ik nog een donkerblauwe jeans mee.

De nep-leren broek kostte 17 euro en de donkerblauwe broek kostte 11 euro.


De kleine kaarsjes van primark vind ik altijd fijn in gebruik en ze hebben meestal ook een ruime keuze in geuren. Normaal vind je deze ook bij alle andere kaarsen maar nu lagen ze helaas alleen verspreid bij de kassa's waardoor je niet alle geuren kon ruiken. Als nog kwam ik 2 kaarsen mee in de geuren plum blossom & vanilla en cedarwoord & myrrh. Vooral plum blossom & vanilla is nu al een favoriete geur.

De geurkaarsen kostte 1 euro per stuk.


Naast kleding en kaarsen neem ik ook altijd een kijkje bij de accesoires, ik had tegen mezelf al gezegd om geen nieuwe tas te kopen omdat ik deze al veel heb en keek hierdoor bewust alleen even bij de sieraden. Hierbij kwam ik dit leuke haarbandje tegen in rosé goude kleur met diamantjes, er lag nog een exemplaar dus lucky me.

Het haarbandje was afgeprijsd naar 1 euro.


Primark komt ook steeds weer met nieuwe make-up en richt zich ook steeds meer op wat er nu in is en wat veel gebruikt word. Ik zag een illuminate palette liggen en ik was gelijk verliefd, hiervoor schrijf ik natuurlijk ook nog een review voor jullie. 

Het ps... illuminate cream highlighters palette kosste 5 euro.

En dat waren voor deze keer al mijn aankopen bij de primark, ik ben blij met alles wat ik gekocht heb en heb tot nu toe ook nog nergens spijt van. Ik vind het altijd leuk om bij de primark rond te kijken en leuke koopjes te spotte. De volgende keer zal ik zeker weer terug gaan naar de primark in eindhoven en weer lekker shoppen! Kom jij wel eens bij de primark?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten