dinsdag 18 oktober 2016

Review; hema hand cream

Vandaag heb ik voor jullie een review van een van mijn favoriete product namelijk een hand cream. Ik ben erg fan van een hand cream doordat ik in de verzorging werk en vaak mijn handen was waardoor ik sneller drogere handen krijg. De ultieme test dus om te kijken of deze hand cream voor mij positief bevalt en of ik deze opnieuw zou aanschaffen.


Ik kocht deze hand cream een tijdje geleden bij de hema zoals je op de verpakking ook al kunt zien. Ik vind de verpakking er zelf erg leuk uit zien, het heeft iets vrouwelijks maar is toch ook weer heel simpel en elegant, dit is wel een soort verpakking waar ik van hou. Op de achterkant van de verpakking kun je de ingrediënten vinden en een korte beschrijving over de hand cream. Volgens de beschrijving is het een cream die snel zou in trekken en die het vochtbalans op peil zou houden. 
Wat opvalt aan de ingrediënten is wel dat er alcohol inzit, als je geen producten wilt aanschaffen waar alcohol in zit raad ik je deze ook niet aan.


De hand cream heeft een erg fijn aanbreng tubetje die na gebruik schoon en hygiënisch blijft doordat overige cream niet op de randen blijft zitten maar juist zelf terug in de verpakking gaat. 


Het is bij deze hand cream erg gemakkelijk om een normale hoeveelheid hand cream uit de tube te halen maar je kunt ook heel gemakkelijk een kleine hoeveelheid eruit krijgen. Maar wat vind ik nou eigenlijk van de werking van de hand cream?

Ik ben erg blij met deze hand cream, hij hydrateert mijn handen goed, het heeft een fijne neutrale en aangename geur en mijn handen blijven na gebruik lang zacht. Wel vind ik het begrip "word snel opgenomen" niet helemaal waar, de hand cream word wel redelijk snel opgenomen maar ik had hier door de beschrijving meer van verwacht. 
Ik ben dus wel tevreden over deze hand cream en ik zou hem zeker ook opnieuw aanschaffen.

De handcreme is verkrijgbaar bij de hema voor 2,00.


Liefs, Mariska
Geen opmerkingen:

Een reactie posten