vrijdag 28 oktober 2016

Review; catrice high glow mineral highlighter.

Ik ben een meisje die echt verzot is op highlighters, misschien is dit wel het favoriete make-up product van mij. Ik ben dol blij als ik nieuwe highlighters voorbij zie komen in het nieuwe assortiment of nog leuker bij een limited edition. Catrice heeft onlangs een baked highlighter aan het assortiment toegevoegd die ik natuurlijk onwijs graag wou proberen en reviewen voor jullie.


De verpakking is doorzichtig waardoor je goed de inhoud van het product kunt zien, ik vind dit altijd erg fijn zodat je in een oog opslag kunt zien met welke highlighter je te maken hebt en hoe hij er ook alweer uit ziet. 


Om nog even specifiek te zijn over de highlighter is het een mineral highlighter en een poeder variant, deze vind ik altijd het fijnste werken. Volgens de verpakking staat er op dat je high glow kunt verwachten en hier ga ik natuurlijk dan ook van uit.


De highlighter is alleen in de kleur 010 light infusion verkrijgbaar. 
Zoals ik al eerder vermelde is het een baked highlighter, meestal ben ik van baked poeders niet altijd even fan omdat ze niet altijd even goed hun werk doen als dat ik zou willen en zou verwachten. 
Op de foto kun je ook de ingrediënten van de high glow mineral highlighter zien. Op het eerste oog ziet de highlighter er ongelooflijk mooi uit, je ziet de glans van de highlighter en het mooie patroon die je erin kunt vinden. Mijn eerste indruk als ik de highlighter zo zie is positief, ik ben benieuwd naar het pigment van de highlighter. 


En dan de swatch van de highlighter waar veel van jullie misschien al naar uitkeken! 
Ondanks dat het een baked highlighter is geeft de highlighter veel pigment af en heeft het een onwijs mooie natuurlijke glans.
Ik gebruik deze highlighter hierdoor ook graag alledaags doordat hij niet to much is en hij toch een mooi natuurlijk glanseffect geeft. De highlighter past ook goed bij mijn lichte huidskleur en past zich hier goed aan aan. Ik ben erg tevreden over deze highlighter en ik zou hem zeker aan jullie aanraden, zeker voor de prijs!

De catrice high glow mineral highlighter is verkrijgbaar bij de drogist voor 4,99.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten