maandag 10 oktober 2016

Review; catrice hd liquid coverage foundation.

Je zult misschien al een aantal reviews gelezen hebben over de catrice hd liquid coverage foundation maar toch is ieder review weer anders en wou ik toch ook mijn mening laten weten over wat ik van deze foundation vind. Ik review vandaag voor jullie de lichtste kleur van de hd liquid coverage foundation namelijk kleur; light beige.De hd liquid coverage foundation is verkrijgbaar in totaal 4 kleuren genaamd: 010 light beige, 020 rose beige, 030 sand beige en 040 warm beige. Ik gebruikte voorheen altijd van de all matt plus foundation ook nummer 010 vandaar dat ik deze bij de hd liquid coverage foundation ook weer erbij heb gepakt. 

Het product hebben ze in een mooi jasje gestoken en ziet er naar mijn inziens ook wel professioneel uit, mede door het pipetje die zich bij de foundation bevind. Hoe catrice de foundation beschrijft; Als een tweede huid. De HD Liquid Coverage Foundation heeft een goede dekking met een natuurlijke look en voelt extreem licht aan, als een tweede huid. Een egale teint met een "high definition" finish. De ultralichte vloeibare textuur biedt een hoge dekking en blijft tot wel 24 uur zitten. Deze foundation zorgt ervoor dat iedere huid er stralend en cameraproof uitziet. 


Zoals ik al eerder vermelde bevind zich bij de foundation zich ene pipetje waarmee je de foundation uit het flacon kunt halen. Zelf vind ik dit erg prettig werken doordat je hierdoor precies je eigen gekozen hoeveelheid kunt bepalen en niet altijd gelijk teveel product pakt en deze hierna weg moet doen doordat je deze niet meer nodig hebt, je wilt natuurlijk ook geen extreme plamuurlaag op je gezicht hebben.De foundation is qua substantie heel dun en vloeibaar maar ondanks dat heeft hij wel een erg goede dekking en beter als dat ik zou durven denken. Ook heeft de foundation een aangename geur wat ik erg prettig vind want het komt natuurlijk wel op je gezicht te zitten. 

De foundation dekt erg goed op de huid en dekt ook alle oneffenheden zoals puistjes en rode oneffenheden. In de winter zal deze foundation mij iets te donker zijn doordat het een gele ondertoon heeft, deze foundation blijf ik toch aanschaffen omdat ik hem ook erg fijn vind om te mengen met mijn all about matt foundation van catrice, hierdoor word deze nog net wat meer dekkender. 

Ik zou de foundation zeker opnieuw aanschaffen! De foundation voelt niet als een 2de huid, blijft goed en lang mooi zitten en hij maakt zijn woorden waar. 

De foundation bevat 30ml is verkrijgbaar bij de drogist en kost 6,99.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten