zondag 16 oktober 2016

Review; carlton president hotel

Zoals jullie in het first look artikel al konden lezen hadden wij hiervoor 2 hotelovernachtingen gedaan in een hotel in Utrecht omdat het voor ons niet de moeite was om 2x op en neer van Breda naar Utrecht te gaan. We zochten een hotel op weekenddesk en we wouden specifiek een bad hierbij, uiteindelijk kwamen we op het carlton president hotel uit in Utrecht wat een kwartiertje rijden is naar het jaarbeurs. Ik vertel jullie vandaag onze ervaringen met het carlton president hotel. Het carlton president hotel is een 4 sterren hotel in Utrecht in het plaatsje maarssen. Het is makkelijk te bereiken met de auto en er zijn genoeg parkeerplaatsen om je auto te kunnen parkeren. Let er wel op dat je je parkeerplaats moet bekostigen...
Het hotel ziet er vanaf de buitenkant erg mooi uit en heeft een luxe uitstraling. 


We hadden de minst luxe kamer maar niks was minder waar en alles zag er goed uit, de bedden waren niet aan elkaar bevestigd maar stonden van elkaar af, dit was wel iets wat wij niet heel fijn vonden omdat je dan toch het idee hebt dat je toch apart slaapt en niet samen. Gelukkig konden we de bedden redelijk dicht tegen elkaar aanzetten.


Bij het raam had je nog een plekje met 2 luier stoelen die ongelofelijk lekker zaten met hierbij een salontafeltje. 
En dan de badkamer, dit was de eerste ruimte die ik graag wou bezichtigen in de kamer. Ik wist dat er een bad zou zijn maar ik wou toch even die zekerheid dat het er ook echt zou zijn. Gelukkig was het niet minder waar en hadden we een mooie en ruim genoege badkamer. De wastafel was groot genoeg waardoor we ook onze toiletartikelen erop kwijt konden. Wat ook heel fijn aan de badkamer was is dat er natuurlijk een bad was maar naast dat ook een aparte douche dit is toch wel net wat fijner nog als een bad en douche in een. 


Beneden in de kelder om het zo maar even te noemen had je nog een fitness ruimte, een sauna, stoomcabine, whirlpool en nog een biljart en een pool tafel. Vooral de pool tafel hebben wij goed gebruikt in dit weekend!


Bij onze overnachtingen hadden wij ook 2x ontbijt zitten wat ontzettend fijn was want hierdoor had je vers ontbijt en hoefde je niet alles zelf mee te nemen. Ze hadden een ruime keus aan ontbijt en je had voor ieders wel wat. Je had brood, fruit, yoghurt, pannenkoekjes ei en noem maar op. 

Al met al waren beide hotelovernachtingen geslaagd, het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en ze leken ook plezier te hebben in het werk wat ze deden. De bedden en alles werden goed opgemaakt en alles was goed schoon want natuurlijk ontzettend fijn is en een hele grote must is. Desondanks dat wij het een goed hotel vonden gaan wij de volgende keer toch weer naar een andere hotel maar meer omdat wij verschillende hotels willen proberen en onze ervaringen hiermee willen ophogen! Welk hotel zou jij ons aanraden?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten