zaterdag 8 oktober 2016

Review; aliexpress liquid lipsticks deel 2

Vandaag dan eindelijk de verwachtte deel 2 van de aliexpress liquid lipsticks, zoals je misschien op onderstaande foto al kunt zien laat ik vandaag de wat gewaagdere donkere kleuren zien aan jullie. Ik vind ze erg gaaf en ben enthousiast over het pigment van de liquid lipsticks, maar wat zullen jullie ervan vinden? Hier kun je deel 1 van de liquid lipsticks nog even bekijken, dit zijn de wat meer neutralere kleuren voor als je deze net wat te heftig vind. Op bovenstaande foto's zie je de liquid lipsticks in de verpakkingen, wat ik in deel 1 ook al vermeldde vind ik het uiterlijk niet echt mega mooi maar wel gemakkelijk om hem mee te nemen in je tas, ook is de vorm en het uiterlijk handig om ze te bewaren in je stash. Wel vind ik het nog steeds jammer dat de liquid lipsticks alleen nummers hebben en geen aparte namen, maar voor de prijs vind ik ook niet dat je dit mag verwachten. De nummers op volgorde zijn: 14 - 32 - 33 - 08 - 22 - 10 - 05.
Laten we snel naar de swatches kijken, waar je nog van versteld zal gaan staan. 


14 - 32 - 33 - 08 - 22 - 10 - 05


14 - 32 - 33 - 08 - 22 - 10 - 05

Op bovenstaande foto's zie je de swatches van de liquid lipsticks. Foto 1 is gemaakt in daglicht en foto 2 is gemaakt met flits. De liquid lipsticks zijn voor hun prijs enorm gepigmenteerd en zien er voor de prijs onwijs goed uit. De swatches zijn allemaal gemaakt met een swipe. De liquid lipsticks brengen erg prettig aan doordat ze ondanks het matte toch ook weer creamy zijn. De liquid lipsticks drogen matt op als je ze aanbrengt en blijven een redelijke tijd zitten, zo ongeveer 2 a 3 uur.
Het enigste nadeel is dat als je een te dikke laag op je lippen aan brengt het eerder slijt en het dan ook gelijk minder mooi gaat zitten.

Wel vind ik de kleuren stuk voor stuk erg gaaf en gewaagd, het zijn geen kleuren die ik allerdaags op zou doen. Ik ben blij met deze liquid lipsticks en ik zou ze zeker opnieuw bestellen wanneer ik nieuwe kleuren tegen kom die me aanspreken of als er eentje op raakt.

De liquid lipsticks kun je vinden op aliexpress bij veel verschillende verkopers, hier heb je een voorbeeld van een verkoper.
Wat vind jij van de kleuren en zou jij de liquid lipsticks ook willen uittesten?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten