vrijdag 14 oktober 2016

Persoonlijk; mijn netflix aanraders.

Vele van jullie zullen het allemaal wel hebben, een netflix account! Zelf deel ik ook een netflix account met mijn vriend waar wij beiden regelmatig films of series opkijken. Iedereen houdt natuurlijk van andere series of films maar wat zijn nou mijn echte netflix aanraders die je echt zou moeten zien?

Afbeeldingsresultaat voor netflix


Series:

- Once upon a time
- Teen wolf
- Orphan black
- The cliƫnt list
- Girlmore girls
- Pretty little liars
- New girl
- Mis fits
- Orange is the new black
- How I met your motherFilms:
- Water for elephants
- Hot bot
- Dear john
- The last song
- Sex tape
- Bad teacher
- 50/50
- Intouchables 
- What to expect when you're expecting 
- HairsprayEn dit waren dan mijn netflix aanraders, ik heb van de series en van de films apart 10 aanraders verteld die ik zelf heel erg leuk vond om te kijken en die ook echt de moeite waard zijn om te kijken. 
Ook ben ik fan van disney films maar om deze nou allemaal erbij te zetten kwam ik wel met een hele grote aanrader lijst aan. 
Zelf kijk ik ook eerder een serie als een film net omdat deze altijd net iets minder lang duren en je deze net wat makkelijker even tussendoor kan kijken. Ik ben altijd erg enthousiast als netflix nieuwe titels toevoegt maar ik baal ook altijd heel erg als netflix weer een verwijderalarm aan kondigt, nog steeds snap ik het nut van het verwijderen van series en/of films nog niet.

Heb jij een netflix account? En wat zijn jou favorieten?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten