zondag 30 oktober 2016

Persoonlijk; mijn ervaring met wimperextensions.

Al een lange tijd wou ik graag een keer wimper extensions uitproberen. Vriendinnen van mij hadden allemaal al een keer wimper extensions gehad en stiekem was ik hier wel jaloers op omdat het er heel mooi uit ziet en je er weinig mee hoeft te doen om er goed uit te zien.

Een vriendin van mij kan sinds kort wimpers zetten doordat zij hier een cursus  voor gevolgd heeft en heeft deze dan ook bij mij gezet. 

Ik was hier dan ook heel blij mee omdat ze dicht bij mij in de buurt woont en het eigenlijk gewoon ideaal is haha.
Ik wou de wimpers extensions wel iets langer hebben als mijn eigen wimpers omdat ik dit zelf altijd wel mooi vind. Wel wou ik ook niet gelijk de grootste maar van de wimper extensions omdat ik een bril draag en het niet fijn is als deze wimpers natuurlijk de hele tijd tegen je bril aankomen.Ik ben zelf iemand die heel precies is die qua wimpers altijd wel wilt dat ze mooi zitten en vol zijn. Ik wilde daarom ook wel een mooie set die mijn wimpers goed opvulde. Ik ben uiteindelijk erg blij met mijn set wimper extensions, het is ontzettend makkelijk want je hoeft er niet veel aan te doen om ze mooi in model te krijgen, ideaal als je vroeg op moet staan voor je werk.

Mijn ervaringen met het zetten is dat je er geen last van hebt tijdens het zetten, het doet geen pijn en je voelt er eigenlijk nauwelijks iets van. Wel moet je lang met je ogen dicht liggen dus het is misschien aan te raden om ze niet te laten zetten als je erg moe bent, je zou hierbij zo in slaap kunnen vallen! Let er wel op dat de wimper extensions aan jou eigen wimpers zitten dus wanneer deze uitvallen vallen de wimper extensions ook mee uit, als je ze ook mooi en vol wilt houden moet je ze wel laten bijwerken.

Je kunt de wimper extensions bij veel verschillende locaties/bedrijven laten zetten en iedereen vraagt hiervoor ook een andere prijs, je moet hierbij dus zelf kijken welke locatie en prijs jou het beste schikt.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten