donderdag 6 oktober 2016

Persoonlijk; ik ga een weekend weg en neem mee?..

Morgen is het dan eindelijk zo ver, we rijden van Breda naar Utrecht en zullen 2 dagen te vinden zijn op de game beurs genaamd first look festival in de jaarbeurs in Utrecht. We gaan hiervoor 2 dagen overnachten in het carlton president hotel wat op een kwartiertje afstand zit vanaf de jaarbeurs. Maar wat neem ik nou allemaal mee bij een weekend weg? Ik vertel het jullie allemaal in dit artikel.

Afbeeldingsresultaat voor firstlook

Zoals ik eerder al aan gaf gaan wij dus 2 dagen naar het firstlook festival, we gaan de zaterdag en de zondag en hebben hiervoor vip tickets bemachtigd. Dit is het 3de jaar op rij dat wij hierheen gaan en dit jaar is de eerste keer dat wij heel het weekend gaan. 
Omdat het vanaf Breda toch nog wel even rijden is naar Utrecht hebben we besloten op 2 hotelovernachtingen te nemen in Utrecht zodat we maar 2x lang op en neer hoeven te rijden. We hebben gekozen voor het carlton president hotel wat op een kwartiertje afstand ligt vanaf de jaarbeurs. Vrijdag avond is de eerste hotelovernachting dus dan kunnen we in het hotel nog even ontspannen voor we het hele weekend op ons benen staan. 
Dit is weer de eerste keer in lange tijd dat ik een weekend weg ga en ik dacht dat jullie het wel leuk zouden vinden om te zien wat ik nou allemaal mee neem naar het weekendje weg!

Voor ik weg ga maak ik altijd een lijstje voor mezelf waar ik op zet wat ik allemaal mee wil en moet nemen zodat ik kan afstrepen als ik iets gepakt heb. Op deze manier hoop ik dat ik niks belangrijks vergeet en alles wat ik mee zou moeten en willen nemen ook echt bij heb.
Ik heb laatst bij de kruidvat een luxe dramestrolley gekocht die onwijs makkelijk is om mee te nemen, het lijkt op een grote handtas met daaraan een handvat waarmee je hem kunt rijden. In deze trolley stop ik al mijn benodigde spullen.

De belangrijkste spullen die ik mee neem zijn:
- De pil
- Ondergoed
- Make-up
- Toiletspullen
- Douchespullen
- Mijn portomonnee + firstlook tickets + hotel reserving

Naast deze spulletjes neem ik ook vol enthousiasme bad artikelen mee want we hebben bewust een hotel gereserveerd + bad doordat wij beide van een bad houden maar ook beiden thuis geen bad hebben. Hier ga dus ik vooral erg van genieten!

Nadat wij bij firstlook zijn geweest maak ik voor jullie nog een impression artikel zodat jij toch nog ook een beetje mee kan genieten van wat wij mee hebben gemaakt en allemaal hebben gezien! Ik ga proberen zoveel mogelijk foto's voor jullie te maken en als dit er extreem veel zijn deel ik beide dagen in een apart artikel.


Liefs, Mariska.Geen opmerkingen:

Een reactie posten