donderdag 20 oktober 2016

Persoonlijk; een dag uit mijn leven.

Ik dacht dat jullie het misschien wel eens leuk zouden vinden om mee te kijken naar een dag uit mijn leven. Ik pak een dag die ik vaak meemaak namelijk een werkdag, misschien niet de leukste dag die je je zou kunnen voorstellen maar dit is wel een goed voorbeeld uit een dag in mijn leven.Mijn dag begint altijd vroeg als ik moet werken en met vroeg bedoel ik dan ook echt vroeg vroeg. Ik zet voor de zekerheid altijd 2 wekkers, 1 voor de zekerheid als de andere niet af gaat of als ik me eerste wekker per ongeluk uitgezet hebt en weer in slaap val. Mijn eerste wekker gaat om 05:30 af en de 2de om 05:45, als ik er nu al weer aan denk klinkt het al vroeg.
Ik scroll eerst altijd even alle social media door om te kijken of ik nog iets gemist heb, tegelijkertijd word ik even wakker en bereid ik me mentaal even voor op de dag. Hierna ga ik altijd naar het toilet,stap de douche in, poets mijn tanden en kleed me aan. Als ik eenmaal aangekleed heb doe ik nog even snel mijn haren en als ik nog zin heb en tijd dan maak ik me nog even heel simpel op.
Nadat ik mezelf helemaal heb klaar gemaakt ga ik op me gemak naar de huiskamer om te ontbijten, 1 ding waar ik altijd tegen op zie juist omdat ik al geen ontbijt mens ben en het super vroeg is om eten naar binnen te werken.
Rond half 7 loop ik altijd naar mijn werk, en ja ik ga altijd tevoet want het is maar 5 minuten lopen, ideaal!

Rond kwart voor 7 kom ik op me werk, pak ik me spullen en ga ik naar het kantoor.
Ik lees de overdracht samen met mijn collega's en rond 07:15 beginnen we met de zorg. Als we geluk hebben kunnen we om 10 uur pauze nemen maar al snel loopt dit altijd uit tot een uur of half 11. Na de koffie pauze moeten we soms nog verder met zorg, het opruimen van de afdeling en om half 12 begint alweer de lunch pauze, ook alweer zo vroeg.
Hierna gaan de zorgvragers eten, leggen we iedereen op bed en kort erna is het alweer de tijd om iedereen er weer uit te halen. Om 3 uur komt de avonddienst en dragen we de belangrijkste dingen mondeling over. Dan is het eindelijk half 4 en mogen we naar huis!

Vanuit werk loop ik meestal gelijk naar huis, soms pak ik de ah nog even mee maar dit gebeurt de laatste tijd nog maar nauwelijks. Thuis kleed ik me eerst altijd om want dat werk uniform is nou niet echt super comfortabel, als ik die dag niet meer weg hoef hou ik het meestal lekker bij een trainingsbroek en een makkelijk zittend shirt. Ik woon nog thuis bij mijn ouders dus als ik niet naar Joey ga koken mijn ouders nog en hoef ik alleen nog maar aan te schuiven. Meestal gaan we rond 5 uur / half 6 al eten doordat ik na mijn werk altijd al vroeg honger heb, door het vroege ontbijt en de vroege lunch.

Na het avondeten zet ik de tv altijd aan, luister ik muziek of ik ga even mijn gedachten op 0 zetten en aan mijn blog werken. Bijna iedere dag kijk ik ook nog even netflix! Als ik de volgende dag weer vroeg uit bed moet om te werken ga ik meestal rond half 10 slapen, als ik de volgende dag vrij ben is dit meestal rond 11 uur.

En zo ziet ongeveer 1 dag in mijn leven eruit, niet heel bijzonder zo'n werkdag al zeg ik het zelf! Ik hou me er nog aan om ook nog een dag uit mijn leven te schrijven van een leuke dag als ik bijvoorbeeld een uitstap ga maken naar een attractiepark, zwembad, een dagje shoppen of noem het maar op.

Hoe ziet jou gemiddelde dag eruit?


Liefs, Mariska.Geen opmerkingen:

Een reactie posten