maandag 26 september 2016

Shoplog; yankee candle.

Vandaag heb ik voor jullie een yankee candle shoplog! De laatste tijd ben ik weer helemaal into the geurkaarsen en yankee candle heeft natuurlijk heel veel keus uit extreem veel verschillende geuren.
Ik laat jullie zien wat ik gekocht heb, hoe ik de geuren ervaar en wat ik ervan vind.
Zoals je op de bovenstaande foto al kan zien ben ik fan van de waxtarts, deze zijn favoriet en deze vind ik erg fijn in gebruik. Op de geuren ga ik later in dit artikel verder in. 

Ook bestelde ik voor het eerst een setje met car jar in de geur clean cotton, ik was erg benieuwd naar de car jar en wist ook niet goed wat ik ervan kon gaan verwachten, zou het een sterke geur zijn die lang blijft hangen of heb je er maar even profijt van? 
Ik bestelde specifiek de geur clean cotton omdat ik weet dat ik van deze geur houd en dat het een lekkere frisse geur is. Ik bestelde gelijk een pakketje van 3 in plaats van 1 omdat dit ook in de prijs goedkoper uit kwam. Ik ga de car jar snel testen!


Dan bestelde ik als allereerste een nieuwe geur genaamd; forbidden apple uit de halloween collectie van 2016. Ik bestelde hier een wax tart en een votive van. 
De geur ruikt echt naar frisse groene appels, het is een geur waar je echt van moet houden.
Zelf vind ik de geur wel lekker ruiken maar het zou nooit een favoriet van mij kunnen worden.


Als 2de bestelde ik witches brew uit de halloween collectie,ik heb hiervan wel de oudere verpakking uit 2015 maar niks is minder waar want de geur is hetzelfde. Ik bestelde hiervan 2 wax tarts en 1 votive. Net zoals forbidden apple is dit een geur waar je van moet houden. Witches brew is een erg kruidige sterke geur, wel doet de geur je echt denken aan een koude herfstdag. Deze geur zou ik nog wel vaker willen branden.Als laatste uit de halloween collectie bestelde ik nog de geur candy corn, een geur die me enorm aansprak door het naam en het uiterlijk. Ik bestelde van candy corn ook 2 wax tarts en 1 votive, net als witches brew is dit nog de verpakking van 2015 maar dit maakt het voor mij geen andere geur.
Ik vind de geur echt enorm lekker ruiken, het is een enorm zoete geur en ik ben er fan van! Van deze geur zou ik het erg jammer vinden als ze opgebrand zijn. Dan bestelde ik naast de halloween wax tarts ook nog 4 losse wax tarts waarvan de geuren me erg aanspraken. Ik bestelde de geuren; summer peach, moroccan argan oil, snowflake cookie en fireside treats. Ik bestelde alle geuren eenmaling.
Summer peach vind ik een erg zoete maar lekkere geur, ik denk dat ik deze tart met veel plezier zal gaan branden. Moroccan argan oil vind ik een frisse geur maar ook erg lekker, deze zal ik ook met veel plezier op gaan branden. Snowflake cookie is een zoete maar toch ook weer kruidige geur, ik had eerlijk gezegd verwacht dat de geur nog iets zoeter was waardoor hij licht tegenviel. Desondanks ben ik wel benieuwd hoe de tart ruikt als hij brand. Als laatste bestelde ik nog de geur fireside treats, een geur waar ik veel goede dingen over hoorde en waar ik zelf ook enorm benieuwd naar was. De geur ruikt zoet maar toch ook weer sterk, ook bij deze geur ben ik erg benieuwd hoe hij ruikt als hij brand.Als allerlaatste bestelde ik nog 2 losse votives, wat ik al eerder in het artikel benoemde ben ik meer fan van de waxtarts als de votives maar toch was ik erg benieuwd naar deze 2 geuren genaamd; berrylicious en waikiki melon, naar mijn idee waren dit erg zoete geuren en vandaar dat ik specifiek deze 2 bestelde.
Waikiki melon is een erg zoete en toch ook wel weer frisse geur, als deze als deze brand net zo lekker ruikt als in de verpakking dan ben ik een blij mens. Berrylicious is een echte typische bessen geur en ruikt onwijs zoet, ik hou ervan. Hopelijk ruiken ze tijdens het branden hetzelfde als nu.


Zelf ben ik onwijs blij met mijn bestelling en zou ik momenteel geen andere keuzes gemaakt hebben! Ik ben erg benieuwd naar hoe de geuren ruiken als ze echt branden en of ze dan nog zo lekker sterk ruiken.
Wat vind jij van mijn bestelde geuren?


Liefs, Mariska

Geen opmerkingen:

Een reactie posten