woensdag 28 september 2016

Review; fa paradise moments.

Soms heb je wel eens van die momenten dat je de deodorant die je altijd dagelijks gebruikt beu bent en je opzoek bent naar een nieuw favoriet, ik heb hem gevonden! Fa komt regelmatig met een nieuwe geur en bracht kort geleden de geur; paradise moment uit, een geur die je aan hibiscus zou moeten denken.


Ik nam van de de geur paradise moment de roller versie mee en de welbekende spray versie. De roller variant gebruik ik meestal in de ochtend waarop ik moet werken en de deodorant spray gebruik ik dan gedurende de dag erbij of op mijn vrije dagen.De roller variant heeft een compacte grootte die fijn is om in je tas te stoppen en mee te nemen naar school, werk de stad of noem maar op. De deodorant is doorzichtig van kleur wat ik persoonlijk ook fijner vind als de witte gekleurde deodorant rollers van bijvoorbeeld nivea. De verpakking is simpel maar goed uit.


De ingrediënten van de roller variant. 


Dan de spray versie, persoonlijk pak ik deze er vaker bij als de roller variant, de roller variant gebruik ik wel vaak in de ochtenden voor ik weg moet maar gedurende dag ga ik dan liever over op de spray variant omdat deze on the road toch net iets fijner en makkelijker in gebruik is. 
De verpakking van de spray variant heeft een vrolijke kleur en ziet er leuk uit, de deodorant belooft geen witte strepen achter te laten en heeft een nieuwe spray vorm die precies en zacht gesprayt kan worden. 

De ingrediënten van de spray variant waren lastig om op de foto te zetten vandaar dat ik ze hieronder voor je uit type.

Ingrediënten: butane - alcohol denat - propane - isobutane - triethyl citrate - parfum - ethylhexylglycerin - linalool - benzyl salicylate - phenoxyethanol - benzyl alcohol - citronellol - aqua - menthyl acetate - butylphenyl methylpropional - limonene - aplha-isomethyl ionene - eugenol - geraniol.

Dan over op de geur van beide deodorants, de geuren van de roller variant en de spray variant komen goed met elkaar overeen en zijn als je dit fijn vind ook goed in combinatie met elkaar te gebruiken. De deodorants geven een goede hoeveelheid geur af die je bijna de gehele dag blijft ruiken, het is een zoete maar toch ook weer een frisse geur. Ik vind de geur erg lekker, ondanks dat het al weer langzamerhand kouder word blijf ik toch aan de zomer denken door deze geur!
Ik ben erg tevreden over de werking van beide deodorants en ik zou ze ook zeker vaker kopen, het is tot nu toe een favoriete deodorant van mij die ik dagelijks gebruik. De deodorant voorkomt zelfs transpireren tijdens een lange zware werkdag.

De fa deodorants zijn vrijwel in elke drogist, supermarkt verkrijgbaar, de roller variant en de spray variant kosten beide 3,39 per stuk.


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten