vrijdag 30 september 2016

Review; essence me & my umbrella.

Zoals jullie misschien al in mijn over mij artikel gelezen hebben ben ik echt dol op limited editions, als ik weet wat er komt en ik weet wat ik wil ren ik gelijk naar de winkel als ik hoor dat ze in de winkels liggen. Vandaag review ik voor jullie 3 producten uit de limited edition van essence genaamd; me & my umbrella. 

De limited editon me & my umbrella bestaat uit meerdere verschillende producten maar ik koos voor de 2 lipsticks en de blush. De rest van de producten sprak mij niet zo erg aan waardoor ik deze ook niet aangeschaft heb.


De blush heeft een erg leuke verpakking, het doet mij gelijk denken aan de herfst en het maakt mij blij.

Essence benoemd altijd al hun producten met een eigen naam deze blush heet; 01 you can stand under my umbrella. De blush heeft een erg leuk patroon en hierdoor vind ik de limited edition altijd nog even leuker om in mijn stash te hebben! Vooral de paraplu en de regen druppels vind ik erg origineel. 


De blush heeft een erg mooi pigment waar ik erg tevreden over ben. Het is een mooie licht roze kleur die erg mooi vermeng in je huid waardoor het er erg natuurlijk uitziet. De blush heeft een zachte poeder die fijn aanbrengt en een mooie glans en kleur achterlaat. 


Ik denk dat de lippenstiften wel de favorieten zijn uit deze limited editions, ik greep namelijk bij de eerste 2 kruidvats waar ik kwam al gelijk mis, de lippenstiften waren ook de enige producten die al uitverkocht waren.

Beide lipsticks hebben een matte verpakking wat ik zelf erg mooi vind, aan de bovenkant van de verpakking zie je een paraplu, regen, vallende bladeren en alles wat je bij de herfst zou omschrijven. 


Net zoals de blush hebben de lipsticks ook ieder zijn eigen naam; 01crazy autumn love en 02 I   rainy days. Nummer 02 zou ik omschrijven als een oud rose kleur die je alledaags zou kunnen dragen doordat hij bij bijna iedere look wel draagbaar is. Nummer 01 is daarin tegen meer een uitdagende kleur en neigt een beetje naar het bruin/paars.


En dan hier de swatches van beide lipsticks! Ondanks dat de lipstick matt zijn brengen ze heel fijn aan, ze zijn erg romig van structuur en juist helemaal niet droog wat het aanbrengen gelijk een stuk makkelijker maakt. Ik vind beide kleuren van de lipsticks erg tof en vooral kleur 02 spreekt mij erg aan. Ik hou sowieso van matte lipsticks dus deze 2 pareltjes voegen een mooi deel toe aan mijn stash

Ik ben ontzettend tevreden over alle 3 de producten uit de me & my umbrella collectie van essence en ik raad je ook sowieso aan om in de winkel hier een kijkje na te nemen.

De blush is verkrijgbaar bij de drogist voor 3.39
De lipsticks zijn verkrijgbaar bij de drogist voor 2.39


Liefs, Mariska.

2 opmerkingen:

  1. ik heb zelf helaas de donkere lipstick niet meer kunnen scoren, dat was ook het enige wat ik van de collectie wilde XD bummers!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat jammer! Ik heb er zelf ook een aantal kruidvats voor moeten af gaan!

      Verwijderen