donderdag 22 september 2016

Review; aliexpress liquid lipsticks deel 1

Jullie zullen vast wel allemaal bekend zijn met de webshop aliexpress, de website waar je veel dingen voor een fluitje van een cent kan kopen en waar je ook nog eens super tevreden over kan zijn. Vandaag review ik voor jullie deel 1 van mij aliexpress liquid lipsticks. Ik laat jullie vandaag de 7 wat neutrale kleuren zien en in deel 2 kun je de wat gewaagdere kleuren verwachten.

Zoals je aan het uiterlijk van de liquid lipsticks al kunt zien zien ze er niet mega luxe uit, maar hey voor de prijs kun je dat ook niet verwachten. Wel zijn de verpakkingen erg compact en zijn ze erg makkelijk om op te bergen. 
Alle lipsticks hebben geen specifieke naam waar je ze aan kunt herkennen wel kun je ze achter halen door het nummer wat op de bovenkant van de dop staat. 
De volgorde van nummers zijn: 15 - 03 - 03 - 13 - 18 - 26 - 30.
15 - 03 - 03 - 13 - 18 - 26 - 30


15 - 03 - 03 - 13 - 18 - 26 - 30

Op bovenstaande foto's zie je de swatches van de liquid lipsticks op zelfde volgorde als dat de verpakkingen staan. De eerste foto is in daglicht gemaakt en de bovenstaande foto is met flits gemaakt. 
De liquid lipsticks zijn erg goed gepigmenteerd en de de bovenstaande swatches is met een swipe gemaakt. De liquid lipsticks drogen op je lippen matt op en zijn erg makkelijk aan te brengen door dat ze redelijk creamy zijn. Ik ben erg tevreden over het resultaat van de liquid lipsticks en het uiteindelijke resultaat ervan, ik had er veel minder van verwacht door de prijs en doordat het natuurlijk toch uit china komt. Wel moet je niet een te dikke laag in een keer gaan aanbrengen op je lippen anders kan het gaan rafelen en gaat het niet meer mooi zitten.

De liquid lipsticks kun je veel vinden op aliexpress, je kunt hierbij zelf kijken bij welke verkoper en voor welke prijs je ze wilt aanschaffen. Hier kun je kijken naar een voorbeeld verkoper.

Wat vinden jullie van deze liquid lipsticks van aliexpress?
Zijn jullie al benieuwd naar deel 2 van de liquid lipsticks?


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten