dinsdag 20 september 2016

Over mij!


Goedemorgen allemaal!

Welkom op mijn blog genaamd; mariskavandorst.nl
Mijn naam is Mariska, ik ben 19 jaar oud en ik ben verzorgende-IG van beroep.
Ik heb een liefde voor bloggen en vandaar dat ik deze blog begin!
Ik ben een meisje die van make-up houdt en die gek is op limited editions!

Op mijn blog zul je vooral artikelen tegen komen in beauty en lifestyle trend maar sta er ook niet van verrast als je onverwachts een artikel voorbij ziet komen over games, food of juist een persoonlijk artikel! De foto's van de artikelen zijn misschien nog niet van beste kwaliteit maar dit komt nog!

Wees gerust niet bang om je mening te geven of om een reactie achter te laten, dit vind ik alleen maar leuk om te lezen en om er iets mee te doen!


Liefs, Mariska.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten